Mi-ar placea sa i-o sug unui tip cand doarme, fara sa stie.
Am reușit să fac asta în adolescență, cu un prieten care nu a aflat niciodată că m-a futut! Nu știu, însă, dacă e posibil să sugi pula cuiva care doarme fără să știe.... Tipul de care vorbesc era vecin cu mine. L-am chemat pe la mine când eram singur și am dat iama-n visinata alor mei. El s-a pilit rău, nu ținea la băutură și i s-a tăiat filmul. Eu eram amețit și mă bântuiau gânduri nebunești... I-am testat reacțiile, am pus mâna pe el, l-am pișcat...nimic. Era cârpă. I-am dat pantalonii jos și am început să mă joc cu pula lui...I-am luat-o-n gură toată, nu era greu, nu intrase in erecție. Nu știu cine-mi împărtășește gusturile, dar e foarte excitant să iei o pulă mică , moale și catifelată și s-o molfăi...

Am supt-o de mă dureau fălcile, am frecat-o cu buzele și cu mâna, i-am lins coaiele.... În cele din urmă i s-a sculat..Și în creieru' meu îmbibat de alcool mi-a răsărit altă idee - m-am dezbrăcat și eu, am luat un tub de cremă de corp, l-am dat cu ea pe pula din belșug. M-am uns și eu între buci și l-am încălecat. I-am luat pula și am potrivit-o la curul meu și m-am înfipt încet in ea pănă mi-a intrat toată în așa fel încât coaiele lui îmi presau bucile. Și am început, frenetic, să-i fac labă cu curul. Mult timp, până am obosit, e greu să-i provoci orgasmul unui tip rupt de beat. Așa că m-am ridicat, i-am sters pula cu niște șervețele și i-am luat-o iar in gură, la "lustruit". La un moment dat l-am simtit ca se-ncordează, pula începe să-i zvâcnească și mi-a umplut gura cu vreo cinci jeturi grroase și fierbinți. Am mai stat cu ea in gură până am stors ultimele picături și i s-a înmuiat. Eram super excitat, trebuia să mă descarc și eu. L-am încălecat iar, și mi-am făcut labă cu el tolănit intre genunchii mei. Am ejaculat pe el, abundent, pe burta, pe față, pe piept. Ultimele picături le-am șters de pula lui flască. Apoi m-am dus să ma culc.
Dimineața, când s-a trezit, m-a întrebat incurcat ce s-a întâmplat. I-am spus că a luat-o razna rău, că s-a dat la mine și a vrut să mă fută. Și fiindcă io n-am vrut, și-a tras o labă...