de zarraz » Vin Mar 11, 2022 1:13 am
Salut,
Am fost eu astazi pentru prima oara. Mai fusesem prin alte tari si aveam asteptari destul de mari. Pe scurt, sauna propriu-zis se ridica la asteptari. Spatiul este mare, curat, sunt multe locuri "de joaca", exista chiar o zona pentru BDSM. Despre vizitatori, nu stiua ce sa zic... eu am fost intr-o zi friguroasa de joi. Ar fi ok vizitatorii daca ar fi. Pana la ora 19 eram eu si inca un tip de vreo 60 de ani (eu am 35). Mai fusese un turist strain, destul de sexy, dar a iesit nervos cand eu am intrat, suparat ca nu era nimeni.La ora 20 au inceput sa vina mai multi tipi... sa zicem ca eram vreo 6-7 (doi sub 30, trei 30-40, printre care si eu, si restul 55+, se pare ca segmentul 40-55 nu a fost azi). Da, m-am ales si cu sex... cu doi tipi foarte frumosi (unul de 30-35 si unul de 23). In concluzie, sauna e misto, insa mai trebuie duse multe lupte sa fie si populata... sper din tot sufletul sa nu se degradeze in 6-7 luni. Asa ca daca mergeti la inceputul programului, aveti sanse sa fiti singuri. Bafta!