de ursulbrun » Sâm Feb 04, 2023 11:45 am
Locația este foarte mișto, băiatul de la recepție la fel (m-a "citit" că eram pentru prima dată, a avut o abordare prietenoasă cu mici subantelesuri de încurajare). La intrare, parter, sunt vestiarele, recepția, camera cu sare, saună, barul, dușurile, jacuzzi, baia cu mai multe încăperi (probabil pentru diverse fetișuri). Au o terasă acoperită cu loc de fumat și bar (parcă așa am văzut). La subsol au zona cu glory hole care are 3 sau patru cabine alăturate (cu lumină individuală, întrerupător in fiecare cabină) . In fața cabinelor este un perete gen paravan după care este o canapea. Peretele are găuri pentru pula dar și pentru cur. Tot la subsol mai este o încăpere ceva mai mare in care se află două să le spunem paturi mari, un leagăn destinat pentru sex iar pe un perete se află un dispozitiv de imobilizare pentru mâini și picioare.
In seara in care am fost erau puțini tipi (poate am plecat prea devreme pentru că am văzut că au mai venit doi tipi). Am fost la încăperea cu glory hole, am stat ceva acolo până a venit un tip.
Am intrat într-o cabină, tipul in cabina alăturată, i-am făcut semn cu degetul prin gaură să-și bage pula. Avea o pula măricică însă cu capul mai mic decât corpul, i-am supt-o ceva timp, mă opream când părea că îl ia valul pentru că aveam și alte gânduri cu el. După câteva minute de supt am ieșit din cabină și m-am așezat pe canapeaua de după peretele paravan, a ieșit și el și s-a poziționat de partea cealaltă a peretelui și și-a băgat pula prin gaură. L-am mai sup câteva minute și aici (l-am supt cum îmi place mie sa fiu supt, capul pulii presat pe limbă iar limba sa se miste între intrarea uretrei și partea inferioară "despicătura" glandului ) , nu știu cât de mult a apreciat tehnica.
După care i-am pus prezervativul pe pula și m-am poziționat cu curul in caută specifică, mi-am potrivit pula in găoaza și... prima pula adevărată luată în cur. După câteva "curse" l-am chemat de partea mea a paravanului, m-am pus capră pe canapea iar mi-am potrivit singur pula și m-am înfipt în ea încet. Tipul a început să mă pistoneze puțin prea alert pentru mine, cumva resimțind un disconfort atunci când să învingă prea puternic. A fost foarte atent cu mine, comunicam însă eu avea și trac puternic, nu am reușit să mă bucur de experiență. Mi-aș fi dorit să-l simt cum își dă drumul când mă fute însă mi-a spus că nu mai poate termina pentru că a făcut-o mai devreme cu altcineva. Mi-aș fi dorit un futai mai lung, mai lent că ritm, care să-mi stimuleze prostata , scopul meu fiind sa am orgasm de prostată.
Este interesată zona de glory dar mai interesantă mi se pare încăperea cu paturi, leagăn și acel dispozitiv de imobilizare in picioare la perete. Următoarea experiență la Soho îmi doresc să fie în această cameră, să stau în leagăn sau pe pat și să fiu futut, fără grabă, de doi trei tipi... interesant ar fi și de un cuplu b-f (asta având în vede ziua de luni, care am înțeles că este deschisă tuturor combinațiilor, in timp ce el mă fute ea să mă sugă sau eu s-o fut) . In celelalte zile, cum am spus, doi trei tipi... toate combinațiile posibile în care ne futem, sugem sau stimulam reciproc.
Recomand locația, mi-a plăcut "tematica" încăperilor. Nu pot face comparații pentru că nu am fost in alte locuri de genul ăsta, nici nu știu dacă mai sunt și altele în București. Clar că aș alege această locație mai mult decât toaletele de la metrou (prima dată în aceste toalete am incercat să am o experiență însă... nu mi-a inspirat încredere niciuna).
Cred că ar fi interesantă o întâlnire cumva organizată în care să fim prezenți mai muți tipi... poate și tipe, și s-o punem de o orgie, in care fiecare o ia sau o dă pe unde vrea consensual și protejat.
Pentru colegii de forum care au întrebări despre locație vă spun că puteți merge și verifica pe propria piele, apoi, dacă sunteți confortabil cu conceptul, ne vedem și ne... futem acolo după pofta inimii.