BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Sauna soho unirii

Doar aici gay, lesby, shemale
Imagine Gloryhole Imagine Shemale

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Re: Sauna soho unirii

Mesajde ursulbrun » Sâm Apr 05, 2025 4:17 pm

Salutare, vine cineva la Soho in seara asta?
Aveți idee dacă trebuie rezervare?
ursulbrun
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 10000

Reclame

Mesajde ursulbrun » Vin Apr 25, 2025 1:38 pm

Am ajuns la Soho acum două weekend uri. Localul foarte animat, tipi de diverse vârste și culori. Ce nu mi-a plăcut, erau tipi foarte foarte insistenți, chiar deranjant de insistenți.
Eram la gloryhole de jos și așteptam pe cineva pe partea cealaltă. Am auzit pe cineva în cabina alăturată și brusc a băgat mâna până la umăr pe gaură încercând să mă prindă... WTF. L-am ignorat după care a plecat. A revenit după ceva timp făcând același gest. Ce mi s-a părut iar dubios a fost un tip în vârstă care stătea pe băncuța din fața cabinelor de gloryhole tot de la subsol... nu știu ce aștepta.
Ce mi-a plăcut, când am intrat în ultimă cabina de jos și cât timp am așteptat, i-am auzit pe doi tipi cum gemeau... a fost foarte excitat, ei erau în prima cabină. Îmi pare rău că nu am intrat în cabina de la mijloc și să-i privesc pe gaură. Să continui cu ce mi-a plăcut. A apărut un tip, care a răspuns la semnul meu și și-a băgat pula in gaură, o avea micuță și în lungime și în grosime. L-am supt apoi i-am pus prezervativul și am încercat anal, apoi l-am terminat cu o labă după ce i-am mai supto puțin. După tipul ăsta am stat câteva minute până a venit următorul tip ok. Și pe ăsta l-am supt câteva minute după care i-am pus prezervativul și l-am lăsat să mă fută. Am vrut să-l termin tot cu o labă dar a insistat că vrea să termine in "fundulet" cum s-a exprimat, i-am pus alt prezervativ și m-a futut până a terminat. Mi-a plăcut să-l sug și să mă fută, avea o pula bună, a fost cam incomod prin gaură. Cabina de lângă avea ușa deschisă și am văzut pe gaura că au venit mai mulți tipi la subsol dar nu a mai intrat nimeni în cabina de lângă, in schimb a tot insistat cineva la ușă cabinei in care eram... trăgea că disperatul de ușă. Apoi a mai venit un cuplu și și-au tras-o... cred că unul era în prima cabină și celălalt în ușa cabinei.
M-am mai plimbat prin club, la subsol era o camera întunecată complet (prima dată când am fost in Soho era un tv aprins și se distingea leagănul și paturile din încăpere), nu mi-am dat seama dacă se întâmplă ceva acolo, nici nu am stat prea mult să mă obișnuiesc cu întunericul. Am urcat și la etaj, erau câțiva tipi pe niște scaune și foarte mulți înghesuiți pe un culoar... nu știu ce se întâmpla acolo dar părea foarte animat grupul, era prea aglomerat motiv pentru care am plecat. O să merg și vinerea sper să fie mai ok. Aș vrea un mic gang bang cu trei patru tipi.
ursulbrun
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 10000

Mesajde barbatcasatorit » Lun Apr 28, 2025 8:23 pm

Am fost astazi,luni, la sauna Soho.Sa va spun si impresiile la cald. Am intrat,eram singur, mi s-au dat de la receptie,halat si papuci,o bratara electronica pentru deschiderea usii de la vestiar. Am inceput sa descopar singur toate locatiile : in dreapta 1 sauna si o salina. In dreapta intri pe un hol lung iar in stanga este dusul,jacuzzi si o sauna.In fata este wc-ul iar in stanga la subsol este o camera bdsm si mai multe incaperi probabil glory hall care erau foarte intunecat.
Sus la etaj este o camera de relaxare iar in stanga o sala mare cu muzica si canapelute unde se poate sta. De aici intri si sunt mai multe incaperi cu usa o sala de film un labirint si o canapea mare pentru mici jocuri.
Ca si participanti,multi barbati cate se plimbau de colo colo,in cautare de ceva actiune.Mai erau unii care se sarutau si frecau intre ei,nu multi e adevarat. Dar era si un cuplu cu o femeie superba.S-au imprietenit cu un alt barbat si s-au dus pe canapea, toti 3.A inceput sa faca sex cu celalat iar iubitul ei se masturba langa ei. Bineinteles au aparut mai multi barbati care se masturbau privind.La final Regina cum si-a zis singura,statea in picioare in pat si se masturba.A fost ceva excitant maxim!
barbatcasatorit
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 106

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid
Anterior

Înapoi la Gay Zone