nu prea exista maseuri pentru barbati la noi, iar cei de prin anunturi sunt in general ciudati. ati fost vreodata?
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Blues » Lun Feb 21, 2022 2:17 pm scrie:Am fost si eu odata, acum vreo cativa ani. Faza a fost cam asa: fusesem intr-un week-end la soacra-mea si ma apucase harnicia. Baut fiind, am cazut de pe scara (nu recomand excesele de harnicie). Toate bune si frumoase, dar la cateva zile, tot simteam dureri de spate. Am zis ca un masaj imi rezolva problema, asa ca am inceput sa caut in AT. Tot cautand, am dat de un tip care zicea ca are nu stiu ce diplome, scoli de masaj facute si ca era maseur la nu stiu ce club sportiv. Am sunat, am stabilit o intalnire si m-am prezentat la el acasa. La prima sedinta m-a intins si m-a tras de oase de m-a gasit dracii. Ziceai ca as fi vreun dusman de-al lui si vrea sa se razbune. Mi-a zis ca ce am eu, nu se rezolva intr-o singura sedinta si a avut dreptate. Dupa vreo doua sedinte de masaj cat de cat normal (nu ma mai chinuia asa tare si incepusem si eu sa simt ca ma lasau durerile), am simtit si altfel de atingeri in timpul sedintei. Precizez ca eu am fost gol de la prima sedinta. El ma acoperea pe cur cu un prosop. Cam pe la a patra sedinta, a inceput sa ma maseze si pe buci. Era o senzatie misto. Eu nefiind la prima experienta cu un tip (inainte cu vreo doi ani de asta, avusesem o experienta destul de lunga cu un cuplu casatorit in care el era bi), incepuse sa imi placa din ce in ce mai mult atingerea lui. Simteam o usoara excitare. Desi durerea imi disparuse complet, am decis sa continui sedintele cu el, ca imi placea cum ma atingea si ma masa. Tipul, datorita pregatirii si experientei pe care o avea, s-a prins ca nu mai am nici un fel de problema medicala, dar nu a zis nimic. A inceput sa ma cheme la masaj cand nu era prietena lui acasa. Primul masaj facut cand era el singur in casa, s-a desfasurat in pat, nu pe masa de masaj si a inceput sa fie din ce in ce mai erotic. Folosea mai mult ulei si insista mai mult pe fund. Cel mai tare m-am excitat cand a inceput sa imi maseze usor gaura curului... se juca asa finut cu degetul, fara sa il bage, incat in prima faza am crezut ca ma linge. S-a dezbracat si el, s-a uns cu ulei si s-a intins peste mine, eu fiind cu fata in jos. A inceput sa se frece de mine si ma treceau toti fiorii cand ii simteam pula fierbinte intgre buci si pe spate. Dupa putin timp m-a intors cu fata in sus si a inceput sa ma maseze si pe piept, picioare, dupa care ma mangaia pe coaie si pe pula. A frecat-o putin cu mana, dupa care a inceput sa o linga si sa o suga. Nu pot sa descriu in cuvinte cam ce misto era senzatia... Am terminat destul de repede in gura lui.Urmatoarele doua sedinte s-au desfasurat tot cam in acelasi stil, cu deosebirea ca i-o sugeam si eu. Din pacate, odata cu pierderea telefonului, am pirerdut si numarul lui. Am cautat degeaba prin AT, ca nu mai avea anunt.Asa ca daca gasiti un tip ok, care sa stie si masaj, nu doar laba, eu va recomand sa incercati. Ceea ce veti simti e mult diferit ce ceea ce simti can esti masat de o femeie.
Vestrum » Mie Iul 13, 2022 9:40 pm scrie:
Nici la curve nu am mers niciodatanu e nevoie sa dau bani ca sa primesc sex de orice fel.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 47 vizitatori