Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
qawsedrf » Vin Dec 23, 2022 9:27 pm scrie:am fost ieri la uniri pe la ora 15, am asteptat cam 5-10 minute si vad ca intra cineva.Eu ma uitam pe gaura aia sa vad daca o da la supt s-a pisat prima oara si dupa isi ridaca pantalonii.Am crezut ca pleaca dar cred ca m-a vazut sau ceva ca dupa ii da jos si is baga pula in gaura aia
qawsedrf » Vin Dec 23, 2022 9:27 pm scrie:am fost ieri la uniri pe la ora 15, am asteptat cam 5-10 minute si vad ca intra cineva.Eu ma uitam pe gaura aia sa vad daca o da la supt s-a pisat prima oara si dupa isi ridaca pantalonii.Am crezut ca pleaca dar cred ca m-a vazut sau ceva ca dupa ii da jos si is baga pula in gaura aia
faustinul » Vin Dec 23, 2022 10:32 pm scrie:ai supt-o?
labprof » Mar Dec 27, 2022 5:20 pm scrie:qawsedrf » Vin Dec 23, 2022 9:27 pm scrie:am fost ieri la uniri pe la ora 15, am asteptat cam 5-10 minute si vad ca intra cineva.Eu ma uitam pe gaura aia sa vad daca o da la supt s-a pisat prima oara si dupa isi ridaca pantalonii.Am crezut ca pleaca dar cred ca m-a vazut sau ceva ca dupa ii da jos si is baga pula in gaura aia
L-ai supt ? ti-am placut /?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori