Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
labprof » Joi Mar 03, 2022 5:59 pm scrie:la metrou la victoriei si la unirii 1
bidu » 11 Apr 2022, 01:10 scrie:Mai mult ca sigur ai nimerit la ora nepotrivita...
bidu » Lun Apr 11, 2022 1:10 am scrie:Mai mult ca sigur ai nimerit la ora nepotrivita. La Unirii un tip o freca la pisoar insistent cu ea la vedere. Dacă te bagi în toalete la Unirii sunt doua gauri mari făcute. Am întrat în toaleta și în timp ce acela o freca la. Pisoar altcineva o freca în cealaltă toaletă. Lam văzut prin gaura. La Unirii la fel cineva o freca la pisoar. Am întrat la toaleta cu gaura... Prima pe stânga și a întrat și el imediat. A tras apa de câteva ori semn ca nu avea de gând sa plece. Am frecato și eu in asa fel in cât sa ma vadă pe gaura. În timp ce îl priveam prin gaura cum o freacă. După câteva minute sia băgat pula mare ce e drept în gaura. Am frecato de câteva ori și sa intarit instant am ejaculat. Apoi i-am supt-o si am inghitit pana la ultima picatura și am plecat fără sa ma vadă. Dacă e aici îl salut. Superba pula. Avea niște blugi gen rupți cum sunt ăștia de acum. Senzație faina la cele doua statii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori