BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Povesti si Fantezii

Doar aici gay, lesby, shemale
Imagine Gloryhole Imagine Shemale

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Puștiul din provincie

Mesajde Emilnae » Vin Mai 09, 2025 2:55 pm

În județul din care vin, am o casă la curte într-o comună de lângă orașul Alexandria. Fiind o casă veche și momentan nelocuita, merg din când în când să mai fac întreținerea. Ca în majoritatea satelor, casele din jur sunt nelocuite, dar a mea este și intr_un loc mai retras, așa că prin curte pot sta cum vreau nefiind nimeni. Din când în când mai trece vecinul de peste drum din oraș, tot așa pentru întreținere.
Într-o primăvară m-am dus să curatz iarba de prin curte. Mi-am luat bineînțeles dres și colanți să pot lucra lejer. Am ajuns acolo undeva pe la ora 9 dimineață, am parcat pe stradă, am intrat în curte, m-am schimbat lundu-mi dresul pe mine și apoi colanții,un tricou scurt lăsând la vedere bucile ce păreau lucioase efet Al materialului colantilor.
După vreo oră și ceva de muncă m-am oprit pentru câteva minute de pauză la o cola și o țigară pe prispa casei. Cocoțat pe prispa, am observat în curtea vecinului de vis-a vis, un puști care uda pomii prin curte. Nu știam cine este exact, vecinul știam că locuiește în Alexandria, cine era puștiul?!
Din curiozitate i-am făcut semn cu mâna să se apropie. Mi-a răspuns, și cu o găleată în mână a intrat în curte. Bineînțeles că l-am intervievat în legătură cu tot, era băiatul vecinului, avea 16 ani, liceean și era trimis de taica-su să ude pomii.
A plecat înapoi la treaba lui și am continuat să fac treabă prin curte. În tot acest timp tregeam cu ochiul la cel mic să văd ce face. Stăteam aplecat cât mai mult timp încercând să îi atrag atenția cu bucile mele. Pentru un efect mai rapid mi-am tras colanți între buci să se vadă curul mai excitant, ceea ce a și funcționat, el uitându-se din ce în ce mai mult la mine în curte și venind cât mai aproape de gard și eu stând cât mai mult aplecat.
După câteva minute bune nu l-am mai văzut prin curte și eram curios dacă a plecat, așa că am luat o găleată cu pretextul de a merge la el și a cere niște apă. Am deschis poarta și am intrat în curte, el nu se vedea. Am continuat să merg apropiindu-ma de casă, tot nimic. Pana la urma m-am apropiat de ușa casei, am apăsat ușor pe clatza și am intrat ușor, fără zgomot înăuntru.
Din holul în care ma aflam l-am văzut pe marginea unui pat dintr-o cameră care avea ușa deschisă, masturbandu-se. L-am privit timp de câteva secunde și prin minte mi-au trecut o grămadă de gânduri. Voiam să merg la el să îl sug, îi vedeam pula tânără și mă excita enorm. Avea pe pat un ziar pe care îl privea, probabil cu vreo poză care îl inspira. Mi-am luat inima în dinți și m-am strecurat fără sa ma fac auzit în cadrul ușii.
La un moment dat, a ridicat ochii din ziar și m-a văzut pe mine, fastacit nu știa ce să zică, nici eu nu am zis nimic. M-am apropiat de el și l-am întrebat dacă vrea o mână de ajutor, dându-i de înțeles prin mișcarea palmei din încheietura ca as vrea să îi fac o laba. Mi-a citit gândurile, în momentul în care am ajuns lângă el și-a lipit fruntea de colanții mei și a început să îi lingă. Mi-a mărturisit că îl excita colanții, dresurile, că îl excita profesoarele mai in vârstă de la liceu când le vede că poartă dres și că l-am excitat cât a stat în curte și m-a privit.
M-am așezat pe pat în partu labe ca o pisică cu curul le el, intenționat să îmi poată mângâia colantii, am aruncat adidașii din picioare lăsând la vedere tălpile in dres, moment in care el e început să le pupe să le lingă să le lovească cu pula....era excitat la maxim.
L-am rugat să mă lase să îl sug și a incuvintat dând din cap. A început pentru mine o muie fina, cu bulzele umede de saliva și arcuite. I-o luam, încet în gură de la cap până la coaie, simțind fiecare vinisoara de pe pula. Am început să îi fac dopuri cu gura, și să îi sug coaiele. S-a ridicat în timp ce îl sugeam și a început să meargă cu spatele în timp ce eu cu pula lui în gură îl urmam mergând după el in patru labe. M-a dus așa până în hol unde era o oglinda, el rămânând in picioare și eu în genunchi cu un coi de-al lui în gură sugand-ul. Ne priveam amândoi in oglinda, pula lui era sculată și arcuita spre burtă și zvacnea de fiecare dată când îi dădeam drumul coiului din gură pentru a-l lua pe celalalt. M-a apucat de creștet și mi_a tras capul spre coaie care mi-au rămas pe ochi nemaivazand nimic și am sfințit cum se prelinge sperma pe frunte. Puștiul meu ejaculase in timp ce îi sugeam coaiele. După câteva secunde bune cât timp și-a eliberat toată sperma din coaie și de mișcări incontrolabile din șolduri, coaiele lui au părăsit ochii și sperma a coborât de pe frunte pe față. Nu mai vedeam nimic, mi-am dat colanții jos de pe mine și m-am șters cu ei pe față. El era întins pe pat cu mâinile întinse și pula în sus. M-am apropiat și ușor i-am curățat cu colanții mei pula care, frumoasa de ea, adormise.
M-a rugat să nu plec, mi-a șoptit la ureche că vrea să îmi spermeze și dresul. Colanți era deja mototolitzi și aruncați întru-un colț plini de spermă, urma să cadă victimă și dresul.......seara încă nu venise!
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Nume real: Emil
Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 2

Reclame

Nea Mihai proprietarul garsonierei

Mesajde Emilnae » Lun Mai 12, 2025 1:22 pm

Am stat prin multe locuri în București cu chirie dar, o garsoniera este speciala. Garsoniera lui nea Mihai din Dristor. M-am mutat acolo într-o primăvară, o garsoniera cu balcon, comodă, decentă și cu un proprietar de treabă.
Nea Mihai, am stabilit să vină o dată pe luna pentru bani și să își ia cheia cu dansul, eu fiind mai tot timpul la munca.
Stând singur îmi plăcea să stau în dres prin casă, puneam dresuri și colanți tanga la uscat în balcon, lucru care i-a atras cu timpul atenția lui nea Mihai.
Nu mă feream de el, chiar vroiam să vadă că port dres pentru că oricum vroiam să îl sug dar, nu știam cum să îl abordez fiind căsătorit.
Nea Mihai, un domn la vreo 56 ani, plinuț, cu burtă, chelie curat și cu educație. De multe ori m-a gândeam cu ar fi să dansez pentru el, să îl excit.
La câteva luni, bateria de la baie s-a stricat și el a trebuit să vină să o repare. Într-o după amiaza a apărut, avea trusa cu scule gata de treabă. Eu prin casă, nu știam cum să-i atrag atenția. M-am gândit prima dată să îi dau să bea, dar era cu mașina. Chiar nu aveam nici o idee.
S-a apucat de treaba și m-a rugat să îi țin companie, din vorbă in vorba, el lucra și eu dădeam din gură. Mă uitam la pantalonii lui insistent să îmi fac o părere despre pula lui, dar nu trăda nimic.
La un moment dat mi-a cerut o cârpă să se șteargă pe mâini, nu aveam așa ceva prin casă și m-am gândit să caut un tricou mai vechi în coșul de rufe. Am luat coșul, l-am răsturnat și odată cu tricourile au căzut pe jos și dresurile mele purtate in timpul săptămânii. Bineînțeles, s-a uitat la mine zâmbind și mi-a zis ca intenționat am făcut așa.
Am dat din cap și i-am zis ca aș vrea să îl văd cum lucrează în pula goală. Pentru un asemenea favor mi-a cerut să stau lângă el în dres cât lucrează. Zis și făcut, cât timp a lucrat a stat numai cu pula sculata și eu în dres pe cadă cu picioarele rascracarate. Fiind foarte excitat sperma I se prelingea din pula și ca se se șteargă folosea dresul meu, pur și simplu își ștergea pula de spermă pe picioarele mele. Eram extaziat, m-aș fi pus în genunchi să îl sug, dar nu vroiam să-l întrerup din treabă.
A terminat de pus bateria și a zis că vrea să o probeze făcând un duș. I-am adus un prosop și apoi am așteptat în cameră. S-a întors despuiat după duș și m-a pus în genunchi lângă pat. I-am luat coaiele în gură, erau rase și calzi, pula svacnea de placere. Mă ținea de creștet și mă împingea cu capul între picioare. Coaiele di gură, ajunseseră pe ochi. Nu mai vedeam nimic dar, îl simțeam cu se zbate, cât era de excitat. A început să își frece pula de fața mea, o plimba peste tot, pe obraji, pe buze, pe frunte, eram înnebunit. Îmi plăcea așa mult pula lui că îmi venea să o mănânc. Și el se pricepea de minune să mă excite, totul venea natural. De pe fata, pula mi-a ajuns ușor un gură și apoi cu mișcări ușoare până în gât. Cu limba îi simțeam coaiele. Rămăsesem fără aer, incercam să respir sacadat pe nas dar îmi era foarte greu. Saliva îmi curgea din gură pe tricou și începusem să lăcrimez. A început apoi să mă muiasca ușor, fără să mă bruschez, pula aluneca fantastic pe buze, gura îmi era plină de salivă și făcea treaba să meargă perfect. M-a ridicat, m-a pus capră în pat în timp ce îl sugeam și el mă mângâia pe buci. Simțeam că sunt în sl nouălea cer. Nea Mihai se pricepea fantastic. Spre final mi-a dat ușor dresul jos, și-a scos-o ușor din gura mea și a băgat-o în dres obligandu-ma să îi fac laba până la final în dres. La finalizare mână mi s-a umplut de spermă caldă. Dresul era fleașcă de spermă. L-a luat și mi l-a băgat pe cap și și-a șters pula de fața mea. Eram numai spermă pe fața și pe par. După duș l-am găsit tolănit în pat cu pula în sus. L-am mângâiat e burtă și pe pula cât am fumat amândoi o țigară. Era mulțumit.
De atunci de câte ori venea pe la mine cerea sa stau în dres.......
Emilnae
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Nume real: Emil
Puncte de reputaţie: 2

Re: Povesti si Fantezii

Mesajde Valkyrie » Mar Mai 13, 2025 11:07 am

Cum mi-am dat eu seama că într-adevăr îmi place pula... când m-a futut un tip ca pe ultima curvă. Cunoscusem un tip înalt, mușchiulos, tatuat, cool tipul, când am fost la București și am vorbit vreo câteva luni dar nimic. După eu m-am mutat înapoi la țară. Ce sa vezi, la câteva săptămâni după ce m-am mutat, îmi dă mesaj că are treabă într-un oraș aproape de mine daca ne vedem sa facem ceva. Am zis ok, trebuie sa fac ceva cu tipul ăsta. Arăta bine. Eu nu mai făcusem nimic cu vreun tip, îmi băgasem niste dildouri și butpluguri, dar niciodată o pula adevărat nici in cur nici în gură. Și am stabilit că îi fac doar o muie repede în mașină, dar hăndrălăul asta, avea alte planuri. Ne-am întâlnit, m-a luat cu mașina și am zis sa mergem la marginea satului pe câmp, acolo nu ne vede, nu ne aude nimeni. Am ajuns, am inceput sa ne lingem pasional și să ne băgăm limba adânc în gură, doamne avea o limbă mare și se simțea bine. Ne-am dat jos din mașină, m-am pus în genunchi in fața lui și i-am dat pantalonii jos. Ii mai văzusem pula in poze, dar prima data în realitate și arată mai bine ca in poze. Rasă toată, deja sculată lungă de 18 cm dar subțirică. Mi-am pus mâna dreaptă ușor în jurul ei, cu mâna stângă îl apucasem de coapse și am început să i-o belesc ușor în timp ce îl priveam in ochi. După mi-am poziționat buzele in jurul capului și am început să îi masez capul cu buzele și să ii dau din când în când o limbă pe capul ăla drăguț. După am inceput sa o bag in gura și să i-o iau la laba în același timp. Reușeam să o iau în gură doar jumătate că mă înecam. După am inceput din ce in ce mai tare și îl auzeam cum gemea. Mi se sculase și mie. Vreo 10 min i-am supt-o și mă gândeam că nu se mai termina o data sau nu fac eu ceva bine, când dintr-o dată l-am auzit “îmi dau drumul ahh, îmi dau drumul”. M-a apucat de par, mi-a lăsat capul puțin pe spate, și-a luat-o singur la laba și a început să îi curgă și sară șiroaie de sperma pe fața mea, in ochi, pe păr, doamne nu se mai termina, am căscat puțin gura la final și a pozitionat-o la intrare și am simțit un șiroi in gât. Ahh doamne. Ce bine s-a simțit sperma aia calda, am înghițit-o. Aveam fața plină de sperma, de parcă luasem parte la un bukake. Mă ridicasem să caut șervetele să mă șterg, când m-a apucat pe la spate și a zis “NU!”. Mi-a rupt tricoul de pe mine, mi-a dat pantalonii și chiloții jos și i-a aruncat în mașină. I-am zis că stai macar să mă șterg la ochi. Șterge-te cu mâna și după baga in gura și înghite. Da, stăpâne! Așa am făcut…mmm, delicios. Apoi a început să mă lingă pe la spate, be buci și in cur. Ohh, doamne, ce senzație, eu dezbrăcat de tot pe câmp, și tipul ăsta sexos mă lingea in cur pe la spate in timp ce mă jucam cu parul lui și sperma de pe fața mi se prelingea pe piept, pe pula mea micuța și pe bulane. Doamne ce fiori îmi dădea pe șirea spinării. După mi-a ridicat bulanul, mi-a apucat pula in mana și a început să mi-o frece suav în timp ce iși băga limba la mine in goaza, limba aia mare…ohhh. O simțeam cum intră adânc și umedă. M-a lins câteva minute apoi m-a întors, mi-a zis să îmi pun bulanele pe umerii lui. m-a ridicat în sus și m-a proptit cu spatele de mașina. După a început să mi-o sugă, l-am apucat de cap și mi-a luat toată pula mea mică in gură și cu limba îmi lingea coaiele. Doamne..nu am m-ai rezistat și i-am zis că îmi dau drumul, l-am prins de păr și am încercat să i-o scot din gură, dar m-am apucat de buci și m-a tras spre el, mi-a bagat-o in gură cu tot cu coaie și ăla am fost. Mi-am dat drumul, gemeam, tremuram și îl auzeam cum înghite toată sperma. M-a lăsat jos, ne uitam unul la altul, eu plin de sperma pe fața. Am zis că gata, amândoi suntem terminați. Nu. Lui între timp ii se sculase. M-a pus în genunchi și mi-a zis că de data asta sa îl las pe el să îmi de-a muie. Am zis ok. Mi-a zis sa pun mâinile la spate și să le las acolo indiferent că rezist sau nu. Mmmm, deja mă excita asta. M-a apucat bine de păr, a pozitionat-o la intrare in gura și a început să îmi tragă capul spre el. Din ce in ce și mai tare, din ce in ce și mai adânc. Mă futea in gură ca disperatul. După, se oprise sa îmi mai miste mie capul și începuse să se miște el din bazin, simțeam cum îmi sare scuipatul din gură la el pe coaie și pe pieptul meu. Până la urmă a băgat-o pe toată, ajunsesem cu barba la coaiele lui tari. M-a ținut așa câteva secunde am zis că gata, vomit. Apoi a scos-o și o grămadă de scuipat îmi curgea din gură. Mi se sculase și mie iar. Și-a frecat-o de fața mea și după iar a început să mă futa in gură. Timp de vreo 15 min numai asta a făcut. Mă futea adânc în gură până vedea că nu mai rezist, apoi o scotea și și-o freca de fața mea. Numai puteam, învinețisem, mă ustura gâtul, iar nu mai vedeam nimic, fața și gura mea era plină de sperma lui și scuipatul meu. Apoi l-am auzit întoarce-te și pune-te capră. M-am întors. Mi-a dat câteva palme peste buci. A scuipat în goază. Mi-a băgat un deget, apoi doua, apoi a forțat 3. M-a prins cu mâinile de spate, și-a poziționat-o la intrare și m-a întrebat dacă sunt gata. Am incercat sa zic da, dar nu puteam sa vorbesc că aveam gura plina. A început sa o bage ușor, doar capul, aoleu doamne deja tremuram puțin. Apoi toată, și din ce in ce mai tare. După câteva minute mă călărea de parcă era ultima dată când tipul ăsta mai futea. Îmi plăcea că o scotea din mine aproape toată, mai rămânea doar vârful capului apoi o băga cu forța până îi simțeam cum coaiele lui se lovesc de ale mele. Doamne, ce extaz, ce senzație, din când în când îmi mai scapă și o bășină și îl auzeam cum zice da, da, trage bășini, îți place, curva ce ești. Nici nu știu cât timp m-a futut. Dar începusem amândoi să gemem tare de tot. Mă apuca de par și mă trăgea, mă pălmuia peste buci cat putea de tare, mă strângea de gat, îmi baga degetele în gură, îmi dădea palme peste față și iubeam tot ce făcea. După, când credeam că mai repede nu se poate, a început și mai repede să mă fută și am simțit cum ii se umfla pula, a dat tare și adânc la maxim și a rămas cu pula înfiptă la mine in cur și a început să geamă puternic și apăsat. Gata, am simțit șiroaie de sperma in mine, lungi și calde. Și nu am mai putut nici eu. Am țipat de extaz, am inceput sa tremur din toată încheieturile, am dat ochii peste cap și mi-am dat și eu drumul. Am stat așa câteva zeci de secunde, nu m-ai puteam, mă lăsaseră genunchi, nu ii mai simțeam deloc. Încă tremuram la cea mai mică mișcare ori a mea, ori a lui. A incercat sa o scoată și nu putea. Eram prea încordat și i-o strânsesem la mine in cur. Din nou a incercat sa o scoată, nimic. Începuse să mă doară când încerca să o scoată. Mi-a zis că trebuie. Că se pișă pe el. Am zis. Pisa-te! Pisa-te la mine in cur te rog frumos, sunt curva ta, sclava ta, te rog. Apoi l-am auzit. “Așa te vreau, curvuliță mica” ahh, ce drăguț vorbește cu mine. Și a început să se pișe. Nu se mai termina. Începuse să îmi forfote stomacul, simțeam că îmi explodează colonul, găoaza, curul, nici eu nu mai știam ce. A scos-o încet și imediat l-am împroșcat pe pula, pe piept cu pișat și sperma. S-a ridicat, și mă privea cum scot tot ce băgase el în mine. Intr-un final m-am ridicat încet, a venit la mine, mi-a dat o țigară, mi-a aprins-o și stăteam și ne uitam unul la altul. Nu mai știam de mine. Plin de sperma și scuipat pe fața, pe piept, mă durea spatele, bulanele, genunchii, găoaza o simțeam lărgită și mă durea puțin, ud, fleașcă la pula, la cur, pe picioare de pișat și sperma. Stăteam acolo ca ultima curvă, dar satisfăcută.
Valkyrie
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Puncte de reputaţie: 0

Re: Povesti si Fantezii

Mesajde Loertas » Mar Mai 13, 2025 9:51 pm

Loertas
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 0

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid
Anterior

Înapoi la Gay Zone