popamarius » Mie Noi 08, 2017 12:08 pm scrie:mihai1969 » Mar Noi 07, 2017 9:28 pm scrie:popamarius » 06 Noi 2017, 16:59 scrie:Prima oara am facut-o cu un var de al meu...
Mișto, și incest, și sex pe săturate! bravo!
Incest nue era, fiindaca varu` e prin alianta, e baiatul din prima casatorie a nevestei unchiului meu -fratele mamaei mele. Dar suntem ca verii adevarati, chiar mai mult de atat...
Labar_muist » Mie Noi 08, 2017 1:41 pm scrie:Relatia cu veri si verisoare nu se incadreaza in incest fiindca nu sunt rude de gradul 1. Se poate incadra doar daca sunt minori si atunci va duceti la puscarie pe merit!
Asta-i doar sensul ingust, tehnic-juridic, al notiunii (nu si cel al cuvantului din limba )... Dar asa-i - tocmai am verificat -, codul penal nu mai incrimineaza incestul intre veri. (Deci nici intre unchi/matusi-nepoate/nepoti etc. si cu atat mai putin intre rude prin alianta - ceea ce-i misto -, ci doar intre frati/surori, respectiv parinti-copii... indiferent daca unul din partasii de "culpa" e sau nu minor!) Dar sunt convins ca biserica il condamna in continuare ca pe un mare pacat