de Gigi_Sforaila » Joi Sep 14, 2023 10:52 am
Scurta poveste acu vreo 7 ani ajung în gara în buc cu trenul a trebuit sa merg neapărata baie, prima data când am fost acolo. Cât îmi făceam "treaba" vad gaura, îmi dau seama pt ce e ca văzusem prin filme dar am fost șocat ca e și pe la noi.. Fără sa imi dau seama ma uit pe gaura asa de la distanța vad pe unul o freca, ma văzut ca ma uit atunci am întors privirea. A băgat-o pe gaura, toaletă destul de mica asa ca era aproape de față mea. În momentul ala m-am e citat la maxim mi se sculase o pula...Eu fiind straight ferm convins, și foarte împotriva la gay...Ma da avea o pula asa frumoasa sa zic vreo 15 da cu un cap mare roșu, foarte tare...Nu stiu dece dar fără sa îmi dau seama am luat-o în gură avea un gust asa bun ca mi-a rămas în minte și acum, am încercat sa o sug câteva secunde apoi a scos-o, mi a bătut la ușa l am lăsat sa între și ma întrebat de când nu am mai făcut o și iam spus ca e prima data. Ma văzut excitat rău și mia luat-o la laba și la supt, i am zis sa continui dar nu a vrut a spus ca alta data asa ca l am lăsat sa ma suga, i am dat la muie de am zăpăcit o am 20+ cum ma supt ala nu ma supt nici o femeie în viața mea și am muit destule! Da avea vreo 55-60 ani dar arata bine omul ziceai ca e cine știe ce demn de afelaceri... Costum cravată etc.. După aia am mai fost de vreo 5 ori de atunci dar nu la mai văzut ultima data acum vreo 2 luni dar erau gauri astupate schimbat tot pe acolo... Am cautat pe net și am găsit glory la o stație de metrou, acolo tot asa am dat de unul mai în vârstă dar nu a vrut sa o bage pe gaura, la ieșire ne am înțeles din priviri și am venit pana în gara cu metroul am întrat la baie în cabina amândoi dar când sa o sug cât am pus gura pe ea și omul a început sa își dea drumul, nu vrut sa termine în gură la mine și sa tras... Apoi a plecat.. Asa că am luat metroul pana la universitate iar și acolo mi-a supto un băiat de ma zăpăcit făcusem o laba deja asa ca eram mai liniștit... Dar nu a vrut sa i-o sug și eu a plecat.. Poate data viitoare găsesc pe unul sa ne muim împreună dacă e și în vârstă sau măcar sa o aibă mai mică, dacă e și cu capul mare e perfect..