labar30 scrie:Recunosc ca eu asa de felul meu sunt mai "Toma necredinciosul", dar va intreb si pe voi...nu vi se pare putin dubios topicul asta. Tare mi-e ca aceasta Izabela e de fapt un acest. Sincer poza aia pare cam "pescuita" de pe net. Poate sunt doar eu, dar pana si prezentarea aia mi se pare putin fortata si ma duce cu gandul ca e cam barbat. Am vazut ca mai sunt din astia pe-aici carora le place sa se dea ce nu sunt si e evident si nu inteleg de unde placerea asta. Oricum eu banuiesc deja pe cineva. Nu trebuie sa aruncati cu injurii in cazul in care nu sunteti de acord cu mine, e doar parerea mea si daca ma insel, asta nu poate decat sa fie bine.
Evident că, dincolo de gestul inițial de întâmpinare amabilă, de bună credință, a unui nou membru, mai ales a cuiva care și-a semnalat în felul ăla înscrierea/prezența aici, făcându-i cu un drum, de ce nu, și-un credit nominal - gest care e însă, totodata, mai degrabă o provocare la adresa lui: de
a-și susține el, de fapt, autoprezentarea, inclusiv genul,
prin felul cum răspunde, cum întoarce gestul și „politețea”, cum se spune, onorând sau nu respectivul credit - fiecare crede, mai departe, potrivit propriului discernământ... Sau, și mai bine, potrivit a
ce vrea el însuși să creadă. Inclusiv în privința felului în care era de luat prezentarea de sine inițială.
Vorba ceea: „hoțul cu un păcat, păgubașul cu mai multe”. Dar și „fiecare pasăre pe limba ei piere”. Proverbe care, iată, își găsesc o nouă și viguroasă actualitate pe net!

Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...