Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Psycho » Mar Noi 07, 2017 5:39 pm scrie:Era mult mai ok daca eram o cuminitate cat mai privata si mai retrasa.Nu vreau sa fiu luat in nume de rau,dar asta nu e un motiv de mandrie,din contra ar trebui sa starneasca mai multa intimitate in randul nostru si forumul sa devina cat mai privat.
hhblizzard » Mar Noi 07, 2017 8:56 pm scrie:Psycho » Mar Noi 07, 2017 5:39 pm scrie:Era mult mai ok daca eram o cuminitate cat mai privata si mai retrasa.Nu vreau sa fiu luat in nume de rau,dar asta nu e un motiv de mandrie,din contra ar trebui sa starneasca mai multa intimitate in randul nostru si forumul sa devina cat mai privat.
Exact! Nu e câtuși de puțin un motiv de mândrie, ci de îngrijorare.
Psycho » Mie Noi 08, 2017 6:43 pm scrie:Daca forumul ar fi rulat pe o platforma IPB/VBulletin cu siguranta se puteau face multe update-uri ok si foarte sigure pentru forum,spre exemplu.
1.Un sistem mai "greoi" de inregistrare,si bineinteles la inregistrare un chestionar mai dezvoltat pentru a fi completat,cu unele intrbeari mai complicate.
2.Dezactivarea de indexare a forumului in motoarele de cautare google/aol etc..
3.Un sistem pe care il au trackerele private,spre exemplu filelist,un sistem de invitatii ca sa nu mai intre toti pe forum asa usor.
4.Verificarea mai amanuntita a utilizatorilor,degeaba suntem 1200 de membrii pe forum daca doar 20 contribuie cu postari aici si restul stau si doar "verifica/spioneaza"
Sunt mai multe chestii dar imi este greu sa stau acum sa le pun in subiect,totusi eu sper sa se faca ceva pentru ca nu este ok pentru intimitatea noastra,si sincer sa fiu chiar nu vreau sa se ajunga mai departe.
Psycho » Mie Noi 08, 2017 6:43 pm scrie:Daca forumul ar fi rulat pe o platforma IPB/VBulletin cu siguranta se puteau face multe update-uri ok si foarte sigure pentru forum,spre exemplu.
1.Un sistem mai "greoi" de inregistrare,si bineinteles la inregistrare un chestionar mai dezvoltat pentru a fi completat,cu unele intrbeari mai complicate.
2.Dezactivarea de indexare a forumului in motoarele de cautare google/aol etc..
3.Un sistem pe care il au trackerele private,spre exemplu filelist,un sistem de invitatii ca sa nu mai intre toti pe forum asa usor.
4.Verificarea mai amanuntita a utilizatorilor,degeaba suntem 1200 de membrii pe forum daca doar 20 contribuie cu postari aici si restul stau si doar "verifica/spioneaza"
Sunt mai multe chestii dar imi este greu sa stau acum sa le pun in subiect,totusi eu sper sa se faca ceva pentru ca nu este ok pentru intimitatea noastra,si sincer sa fiu chiar nu vreau sa se ajunga mai departe.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori