Reguli forum Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum Folosiţi căutarea înainte de a deschide un subiect nou Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]
La mine invers, incepand chiar cu cea careia i se vede doar piciorul stang in ciorapii aia luciosi. Oricum, imi imaginez ca e extraordinar de buna de laba..
Cea din stanga.Imi plac picioarele cum ii stau in pantofi,ar arata bine plini de sperma si cum ii lucesc in acei strampi.O vad in patru labe cu gura plina de pula,cum o linge si cum o suge,iar la final sa inghita tot.
cea din mijloc pare mai sefa, iar celelate sunt trimise la inaintare: prima incepe grasunica sa suga si sa o ia la laba, dupa care cea din stanga o suge si ea bine de tot, iar la final, cea din mijloc o ia in pizda pana se umple de sperma!
Fiind cu pula sculata si cu gandul la ea privindu-i cracii si gura aia perfecta pentru muie, am incurcat stanga cu dreapta in orice caz, era vorba de blonda, dar la obiect observatia ta
In prima poza cea din dreapta.Sa stea in genunchi in fata mea si sa ma suga in timp ce prietena ei o impinge de cap. A doua poza,ele sa se sarute si eu sa ma pis pe ele.