Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
bobolino2000 » Lun Noi 21, 2022 10:15 am scrie:E excitant să auzi pe cineva cum geme. Am auzit studente in internat, iar mai târziu am stat in bloc de garsoniere și am auzit prietenele sau soțiile vecinilor cum gemeau.
Hadrianos81899 » Dum Noi 20, 2022 3:47 am scrie:Imi aud vecina mereu cand se fute si ma labaresc cand o aud cum geme si cum tipa in pula. Mor de drag cand o aud mi se scoala pula instant, e isterica rau geme in pula de zici ca e langa mine in pat. Ati auzit pe cineva vreodata facand sex si vi s-a sculat pula? Daca da pe cine?
Hadrianos81899 » Dum Noi 20, 2022 2:47 am scrie:Imi aud vecina mereu cand se fute si ma labaresc cand o aud cum geme si cum tipa in pula. Mor de drag cand o aud mi se scoala pula instant, e isterica rau geme in pula de zici ca e langa mine in pat. Ati auzit pe cineva vreodata facand sex si vi s-a sculat pula? Daca da pe cine?
IordacheDaniel » Vin Noi 25, 2022 1:53 pm scrie:Hadrianos81899 » Dum Noi 20, 2022 2:47 am scrie:Imi aud vecina mereu cand se fute si ma labaresc cand o aud cum geme si cum tipa in pula. Mor de drag cand o aud mi se scoala pula instant, e isterica rau geme in pula de zici ca e langa mine in pat. Ati auzit pe cineva vreodata facand sex si vi s-a sculat pula? Daca da pe cine?
ba si pe mine ma excita asta si tocmai la vecina de deasupra mea se aude la fel cand geme...dar cred ca pe timp de zi femeia cred ca si-o freaca si singura
voi ce ziceti? merita frecata?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: MrG0sh, Operator, Trendiction [Bot], Yandex [Bot] şi 151 vizitatori