Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
mihmihmih » Sâm Dec 04, 2021 5:14 pm scrie:Cine e tipa?
onan_barbarul » Joi Ian 13, 2022 9:00 am scrie:mai puneti cu ea
rmst » Sâm Sep 10, 2022 12:16 pm scrie:O stiu pe fata. Lucra la o firma de curatenie. Practic era femeie de serviciu acolo unde lucram si eu. Venea imbracata in haine de serviciu,pantaloni de salopeta si tricou. Niciodata nu a purtat sutien. Se vedea clar pe tricou. A descoperit.o un coleg,probabil labar si el, pe SPAM. Nu ne venea sa credem ca aia de spala wc.uri face onlyfans.
In afara de tate nu are nimic special. Imi plac femeile plinute,grasute,tate mari etc dar asta nu .
BogdanMarian » Sâm Dec 04, 2021 5:05 pm scrie:Hai sa vad baieti voi ce aveti la aceasta categorie. Mie imi plac foarte mult sanii mari.
rmst » Sâm Sep 10, 2022 11:16 am scrie:O stiu pe fata. Lucra la o firma de curatenie. Practic era femeie de serviciu acolo unde lucram si eu. Venea imbracata in haine de serviciu,pantaloni de salopeta si tricou. Niciodata nu a purtat sutien. Se vedea clar pe tricou. A descoperit.o un coleg,probabil labar si el, pe SPAM. Nu ne venea sa credem ca aia de spala wc.uri face onlyfans.
In afara de tate nu are nimic special. Imi plac femeile plinute,grasute,tate mari etc dar asta nu .
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot], MrG0sh, Operator, Trendiction [Bot] şi 167 vizitatori