Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
tarrysoto » Lun Ian 31, 2022 10:52 am scrie:
o fosta iubita spunea ca a avut dildo si ca se futea singura de se rupea, "imi dadeam placere toata noaptea". mi-am luat-o la laba dupa giful asta si mi-ao imaginam pe ea la doua dildouri, gemand, tipand, dandu-si drumul, apoi, cu pofta si mai mare, sunand un prieten ca sa vina si s-o tina in pula pe bune
ibnlab » Lun Ian 31, 2022 12:13 pm scrie:tarrysoto » Lun Ian 31, 2022 10:52 am scrie:
o fosta iubita spunea ca a avut dildo si ca se futea singura de se rupea, "imi dadeam placere toata noaptea". mi-am luat-o la laba dupa giful asta si mi-ao imaginam pe ea la doua dildouri, gemand, tipand, dandu-si drumul, apoi, cu pofta si mai mare, sunand un prieten ca sa vina si s-o tina in pula pe bune
Am cunoscut si eu asa. Fuma iarba si se futea cu jucarii pana urla de placere.
tarrysoto » Lun Ian 31, 2022 5:46 pm scrie:ibnlab » Lun Ian 31, 2022 12:13 pm scrie:tarrysoto » Lun Ian 31, 2022 10:52 am scrie:
Am cunoscut si eu asa. Fuma iarba si se futea cu jucarii pana urla de placere.
superb! ai futut-o?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], Google [Bot], johny2033, Superman2394, Trendiction [Bot] şi 207 vizitatori