johnny91 scrie:
Vai ce duperba ii doamna!
Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
johnny91 scrie:
catxx18 scrie:Gigel6969 scrie:catxx18 scrie:Gigel6969 scrie:catxx18 scrie:Asta este captura de pula pe pula site de pula videochat 100%. Nu are nimeni pe pula Badoo asemenea poze, nu sunt acceptate. Ramoda Cica este o blonda mai plunuta pe pula Resita ce figureaza pe pula Badoo, apare si pula pe pula Facebook. Nu are nimic in pula comun cu pula bruneta asta care sigur are spre 60 de pula ani. de pula ce nu copiati adresa de pula link cu pula pagina ei sa vedem despre cine este vorba ?
pai da eu ziceam separat gen sa caute alta persoana, adica Ramona Cica cea din Resita cea blonda de pula care zici tu, pe pula ea sa o caute si pula sa trimita cineva ce are postat si pula acolo sau poate are cineva poze cu pula ea si pula mai bune sa trimita
Pai unde seunt poze sau se discuta de pula Ramona Cica din Resita ca eu nu vad? Am dat cateva pagini in pula urma si pula nimic, 99,9 din poze sunt luate de pula pe pula net cu pula femei straina, si pula un sfert din link-urile cu pula poze nu se vad, pentru ca unii nu au habar sa incarce o poza permanent pe pula un site.
pai nu s-a discutat asta zic am dat-o ca exemplu daca are cineva ceva cu pula ea, cu pula acelasi nume e pe pula toate platformele sociale
badoo.c om/ro/people-nearby/zAhMACTYyMjA2MTUwNQh4H2MSAAAAACCqxKoQ2LWMn0IRzfsDQh2vYkORLi8Q6E8iTyTzwrqVpw/fgallery
facebook.co m/profile.php?id=100080160284693
catxx18 scrie:Parerea mea ca se pune prea mult accent pe pula poze internationale. Fiind un forum romanesc, mi sar parea normal sa se discute de pula romance, nu de pula straine, care sunt cu pula milioanele de pula poze pe pula internet.
Labagiu in pula dress scrie:Priviti la pula asta.
eastbig2 scrie:
canmic scrie:catxx18 scrie:Parerea mea ca se pune prea mult accent pe pula poze internationale. Fiind un forum romanesc, mi sar parea normal sa se discute de pula romance, nu de pula straine, care sunt cu pula milioanele de pula poze pe pula internet.
Nationale sou internationale nu conteaza...important este sa-ti faca pofta de pula laba si pula sa freci pula cu pula ochii holbati la pula poza
johnny91 scrie:pentru exclusiv romance sunt 2 pagini separat, aici postam ce ne place, nu conteaza tara
catxx18 scrie:johnny91 scrie:pentru exclusiv romance sunt 2 pagini separat, aici postam ce ne place, nu conteaza tara
Care sunt cele doua pagini?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: androidvw, CommonCrawl [Bot], JamesRom, Marvelous17, pickthed, tudorvladimirescu şi 122 vizitatori