Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
eneal » Lun Iun 27, 2022 9:25 am scrie:Buna ziua dragi labagii si pasionati de sex,
Pot sa zic ca am ceva experienta cu grasele. Sunt bune de futut din multe puncte de vedere. Unul major ar fi ca multe dintre ele au tatele mari si apetit sexual mai mare. O alta chestie care imi place la grase sunt labiile majore care sunt grase si ele, ceea ce da un aspect placut pizdei. De asemenea, parca sug pula mai bine, mai cu pofta, poate de la antrenamentul intens cu mancarea Singurul dezavantaj, din punctul meu de vedere este mobilitatea mai scazut si accesul mai greoi la pizda, gen daca vrei sa o bagi adang, adanc de tot, necesita efort crescut spre deosebire de una slaba. Daca grasa pe care o futi are si un chip frumos tare, te cucereste, iti vine sa o pastrezi forever.
Asffgh » Lun Iun 27, 2022 2:41 pm scrie:Burta asta a ei ma face sa mi se scoale instant pula
https://ibb.co/RSZMFVT
eneal » Joi Iun 30, 2022 8:14 am scrie:Ginerelenostru90, eu zic sa futi o grasa neaparat. Este una dintre experientele vietii ce nu trebuie ratata. In ceea ce priveste largimea, cred ca este un mit, nu le-am simtit pe fetele grase mai stramte.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: clayriddle2006, CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot], florflor28, jorjache, love2lick şi 76 vizitatori