Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Operator » Joi Ian 20, 2022 2:53 pm scrie:Am observat ca unele grase au pizda mult mai faina decat astea slabe ....si cand zic mult mai faina ma refer la cum arata dar si strampta....si parca au mai multa grija de ele astea grase ...
unulul » Joi Ian 20, 2022 2:54 pm scrie:Operator » Joi Ian 20, 2022 2:53 pm scrie:Am observat ca unele grase au pizda mult mai faina decat astea slabe ....si cand zic mult mai faina ma refer la cum arata dar si strampta....si parca au mai multa grija de ele astea grase ...
Au pizda foarte gustoasa.
ibnlab » Joi Ian 20, 2022 11:02 am scrie:unulul » Joi Ian 20, 2022 2:54 pm scrie:Operator » Joi Ian 20, 2022 2:53 pm scrie:Am observat ca unele grase au pizda mult mai faina decat astea slabe ....si cand zic mult mai faina ma refer la cum arata dar si strampta....si parca au mai multa grija de ele astea grase ...
Au pizda foarte gustoasa.
Te cred
100%
unulul » Mar Feb 08, 2022 6:28 pm scrie:Ce parere aveti despre aceasta superba doamna?
Eu unul sunt mort, abia am resit sa postez mesajul.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], jijiche, Vasilache şi 92 vizitatori