de Hrnynightelf » Dum Mar 20, 2022 3:37 pm
Bah, ce-i drept lucrurile s-au mai relaxat putin, adica la inceput era si ea cam prea horny ce-i drept. Bine, si acum cand mai prindem cate o ocazie mai profitam de ea intr-un fel sau altul.
In alta ordine de ide, am incercat acum putin timp iar sa ma dau la sora mea, eram intr-o seara ne uitam la ceva film si ea statea intinsa pe canapea si eu eram langa, si-a intins ea picioarele dupa aia spre mine si am inceput putin sa i le masez. Stam noi ne uitam la film acolo, si dupa aia o intreb daca mai vrea "ca data trecuta", insa ea s-a uitat la mine, a facut ochii aia cat farurile de matiz si a zis "ba esti nebun? daca ne prinde mama? ne ducem dracu amandoi". In fine eu am mai incercat s-o conving dar nu prea pare sa vrea momentan, dar nici n-a zis un nu clar sau ceva. In seara aia maxim i-am facut un mic masaj la picioare si dupa i-am luat un picior si am inceput sa il sarut putin, ii placea cat de cat si a vazut ca mi se sculase pula, a dat putin sa-mi frece pula cu celalalt picior pe pantaloni gen dar a auzit usa de la bucatarie si instant si-a retras picioarele.
Iar legat de ultima chestie, bai sincer habar n-am, mama se fereste sa nu ne gaseasca sau sa suspecteze sora mea vreo ceva, eu as vrea s-o fut si pe sora mea ca ii buna dar momentan n-am ajuns pana acolo. Daca i-as zice... cel mai probabil n-ar avea o reactie prea ok, adica pana si cu mama, ok am inceput noi sa facem ce facem, dar in continuare se comporta ca si inainte, adica she's still my mother.