Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
baubau » Mar Iun 20, 2017 6:07 pm scrie:Cred ca ar fi mai interesant cat mai multi carlos! Prin toate gaurile disponibile!
dranoel » 12 Sep 2018, 10:45 scrie:Asta i am si spus ca vrea sa o vad in alta alte pule
carlos_labagiu » Vin Mar 17, 2017 10:35 am scrie:si eu am o fantezie legata de spermare in pizda: un grup serios de labagii (cel putin 6) sa frece pula folosind ca material de laba pe nevasta-mea, iar care cum ii vine randul sa bage decat capul pulii in pizda ei sa spermeze acolo pina termina toti...
dranoel » Sâm Sep 15, 2018 5:24 am scrie:carlos_labagiu » Vin Mar 17, 2017 10:35 am scrie:si eu am o fantezie legata de spermare in pizda: un grup serios de labagii (cel putin 6) sa frece pula folosind ca material de laba pe nevasta-mea, iar care cum ii vine randul sa bage decat capul pulii in pizda ei sa spermeze acolo pina termina toti...
Asa mi ar place si mie si cu sotia mea. 6-8 insi
labaibuna » Mar Sep 18, 2018 1:16 am scrie:dranoel » Sâm Sep 15, 2018 5:24 am scrie:carlos_labagiu » Vin Mar 17, 2017 10:35 am scrie:si eu am o fantezie legata de spermare in pizda: un grup serios de labagii (cel putin 6) sa frece pula folosind ca material de laba pe nevasta-mea, iar care cum ii vine randul sa bage decat capul pulii in pizda ei sa spermeze acolo pina termina toti...
Asa mi ar place si mie si cu sotia mea. 6-8 insi
Fie și doar de plăcerea prelungirii fanteziei...: ce se-ntâmplă (sau ce s-ar întâmpla, dacă ar mai urma ceva) cu „chifteaua” năclăită așa, după ce toți își vor fi golit coaiele acolo?...![]()
![]()
![]()
mihaisoran » Mar Oct 09, 2018 5:34 pm scrie:Ce animal
https://www.redtube.com/1432054?utm_sou ... d&utm_medi um=hubtraffic&utm_campaign=hubtraffic_tubegals
labaibuna » Mar Oct 09, 2018 7:37 pm scrie:mihaisoran » Mar Oct 09, 2018 5:34 pm scrie:Ce animal
https://www.redtube.com/1432054?utm_sou ... d&utm_medi um=hubtraffic&utm_campaign=hubtraffic_tubegals
Ah, Terri Nova.Câtă spermă au deversat, de-a lungul timpului, coaiele mele pentru ea!
![]()
![]()
Doar că e cumva crud din partea ta să ne-nșeli, și tocmai cu ea, așteptările de la topic..., că nu se vede nici măcar umbra unui strop de spermă pe ea.
![]()
![]()
Pesemne că, tulburat de ugerele ei, ai încurcat borcanele cu „Dăbulenii”!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: clayriddle2006, comanradu90, zayr şi 124 vizitatori