Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Hrnynightelf » Mie Ian 11, 2023 9:19 am scrie:In ajun de craciun sor-mea a zis ca maine o sa iasa cu niste prietene sa mearga la mall si pe la targul de craciun si vada ce si cum. Toata lumea sure no problem. Toti eram acasa pe relax si in ziua de craciun o vad pe sor-mea ca se pregatea si se aranja de zici ca mergea la nunta nu alta. Dupa ceva timp si aici nu exagerez deloc, pleaca afara cu prietenele ei. Mama era la ea in dormitor relaxare maxima se uita la un film. Stau eu ce stau si imi dau seama ca sor-mea o sa lipseasca ceva timp de acasa
Ce ma gandesc eu? Hai sa-I fac lu mami un cadou de craciun. Mi-am dat lejer hainele jos, gol complet, mi-am pregatit baiatul sa fie erect cum trebuie, mi-am pus si o fundita d-aia cu rosu si alb ca de craciun in jurul pulii si dupa mi-am luat un halat pe mine sa ma acopar tot. Ma duc usor in camera ei cu un zambet pe fata, intru si se uita asa putin confuza la mine. Dupa ce mi-am dat jos halatul i-am zis “craciun fericit mami” si ea instant a zambit pana la urechi. Ea oricum stia ca sor-mea n-o sa ajunga acasa prea devreme deci nici nu m-a mai intrebat.
Dupa cele spuse ma duc eu usor spre ea si incep s-o mangai pe picioare, pe coapse pana cand am ajuns la abdomen si la sani si dupa am sarutat-o. Dupa aia i-am bagat mana usor pe sub bluza si am inceput sa-I masez sanii in timp ce o sarutam dupa care usor usor am ridicat-o. I-am ridicat bluza si i-am vazut sanii aia frumosi, dupa care ea s-a ridicat in picioare pe si a inceput sa se miste asa lasciv dandu-si usor pantalonii aia jos, dupa care chilotii, moment in care i-am prins o palma peste buci si i-am zis “fuck… mami ce sexy esti” dupa care vine peste mine, ma saruta si eu incep sa-I mangai corpul, bucile si coapsele pana cand ajunge la pula si mi-o ia usor cu mana si o freaca putin dupa care mi-a luat-o in gura si o lingea si mi-o sugea. Mi-o tot sugea din ce in ce mai tare si ma privea cu ochii aia patrunzatori dupa care mi-a luat si coaiele in mana si mi le masa. In timp ce ma sugea si imi lingea pula si coaiele ii mangaiam parul si ii ziceam “ahh asa mami daa suge-o bine suge-o toata” la care ea prindea zambetul ala pervers pe fata si o sugea si mai tare. Eu tot gemeam acolo si ii ziceam s-o ia mai incet ca ma termina, dar ea sa se opreasca? Nici vorba, ba din contra, numa o vad ca se intoarce spre mine si imi baga fundul ala in fata de aveam toata fata acoperita de pizda ei, la care ea “te plangi prea mult, fa putina liniste”. Instant am luat-o de buci si I le mangaiam si le desparteam in timp ce ii lingeam pizda aia fina si funduletul ala. Dupa alte cateva momente in care ma abtineam cu greu sa nu-mi dau drumul ea tot se apasa mai tare pe fata mea si o simteam cum se uda tot mai tare si gemea in timp ce mi-o sugea.
Dupa ce m-a lasat in pace s-a rotit deasupra mea si si-a pus pula in pizda, mi-a luat mainile si mi le tinea deasupra capului prinse acolo si o priveam cum incepea sa ma calareasca din ce in ce mai tare. Stateam acolo sub ea si simteam caldura dinauntrul ei si mai ales cat de uda era, parca pizda ei imi inghitea pula cu totul. Dupa putin timp ma lasa sa ma ridic si o pun doggy, ii dau o palma peste buci si dupa ii plesnesc funduletul cu pula de vreo cateva ori. In timp ce ii frecam pizda cu varful pulii si ea statea in doggy cu cracii desfacuti ii ziceam “uuh mami ce uda esti” si dupa i-o pun iar in pizda si incep s-o fut. Ii despartea bucile alea frumoasa si cu o mana o tineam de umar si cu cealalta ii bagam degetul mare in fundulet si gemea asa de frumos de ma excita la nebunie. Pe urma dupa ce o vedeam ca ii place asa mult si voia si mai mult si o tachinam asa putin cu degetul ala in fundulet, am prins-o bine de par si de buci si i-am infipt-o in cur. O tineam strans de par si de gat cu ambele maini si ii pompam pula in cur tot mai agresiv timp in care ea gemea de placere si totodata o si priveam in ochi si ii ziceam “ahh asa mami asaa ia-o toata in fundulet da! “ Am continuat s-o tin prinsa acolo si s-o fut in curulet pana cand a avut orgasm si tremura toata. Dupa asta i-am scos pula din cur si i-am dat sa o suga pana cand m-am terminat pe fata ei. Dupa ce am ejaculat am luat-o in brate si am sarutat-o si era asa fericita. Zambea si era acoperita de sperma pe fata si i-am zis “te iubesc mami” si dupa am stat imbratisati putin timp dupa care s-a dus la baie sa se spele. Cert este ca in ziua aia era foarte “sprintena” era foarte fericita si zambitoare dupa.
Hrnynightelf » Vin Ian 20, 2023 9:52 am scrie:Who knows, daca s-ar intampla nu stiu cum ar reactiona sincer
eneal » Mie Ian 25, 2023 11:47 am scrie:ai cui sunt?
Hrnynightelf » Mie Ian 25, 2023 9:42 am scrie:Nope, se feresc una de alta cand e kinky situatia. Oricum un 3some cu ele doua cred ca ar fi genial
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Majestic-12 [Bot], oliviamakesmehorny, Trendiction [Bot] şi 113 vizitatori