de Kryssty » Mar Noi 17, 2020 3:27 pm
Pfff. Toate pozele foarte excitante. Si eu foarte atras de ciorapii de dama indiferent de culoare, model sau densitate si de lenjeria de dama in general. Pe la 12 ani am inceput sa fac laba cu ciorapii mamei. Apoi pe la vecine sau pe unde mai aveam acces... mătuși. Inebuneam cand ii simțeam pe picioare sau pe pula. Imi placea mirosul lor acolo unde a stat pizda... si daca au fost purtati de o femeie inainte... si sunt in coșul de rufe de exemplu.... cand te imbraci cu ei... se reactivează mirosul ei si mirosi exact ca o tarfa... mai ales daca esti in pat învelit. Senzația este dementiala.... am avut norocul sa fut asa..... de mai multe ori. La fel de mult imi plac si bikinii , sutienele, furourile... dar ciorapii sunt Waw. Acum , la peste 40 de ani... sunt la fel si nu ratez nici o ocazie sa mi frec pula cu ei, sa i umplu de sperma , sa i miros sau sa i îmbrac! Am acum o colectie de peste 80 perechi dar in toti anii astia au foat sute si multi dintre ei... de la diverse femei cu sau fara Știrea lor. Începusem si eu un subiect de acesta dar nu a mers la vremea aceea