sa pisat pe ea..cand a vazut atata pula pe plaja
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
RazvanRaw scrie:Superbe fotografiile! Ce aparat folosesti si ce obiectiv? Foarte reusite!
SecretVoyeur scrie:RazvanRaw » Joi Mar 03, 2022 5:19 pm scrie:Superbe fotografiile! Ce aparat folosesti si ce obiectiv? Foarte reusite!
Salut. AM folosit numeroase aparate de-a lungul timpului. Nikon p500 p510, Sony HX400, Sx50 Sx60..toate erau bridge/superzoom.
Acum am un SonyRx4 10 si un Sony Alfa A7 3 cu obiectiv 70-300L pe care abea astept sa le testez in vara
SecretVoyeur scrie:Short story:
Am ajuns in locatie, si am observat milfele astea doua. Doar una era dezbracata. La un moment dat cea imbracata m-a observat ca stau cu aparatul foto indreptat catre ele si i-a spui colegei care era dezbracata aratand catre mine.
Nu a parut foarte deranjata. daca era ..in mod normal ar fi trebuit sa sara ca arsa si sa traga ceva pe ea. Din contra..a stat, s-a miscat incet, a pus ceva pe a asa mai la misto in timp ce se uita catre mine dar parca nu-i venea sa se imbrace.Pana la urma cred ca s-a imbracat mai mult de gura prastiei aleia care era cu ea ( sa nu spuna ca e curva
Daca era singurea cred ca mi-ar fi oferit un "show". N-ar fi prima data cand se intampla asta.
Well..it is what it is..Enjoy
share image
ibnlab scrie:imi curg balele
faustinul scrie:cel mai tare topic ever
Gianimihalache scrie:Mie îmi place când merg la mare să mă uit la pizde rudele mele mă excita rău de tot că am ocazia sa le vad in ipostaze dastea
adycrys1978 scrie:
si sotia mea raane fara sutie la plaja dar sa stiti ca i am propus sa facem swig si nu a vrut sa auda
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: 00_a_i_00, Plug112, Trendiction [Bot], tuskey şi 89 vizitatori