de bobolino2000 » Vin Mar 15, 2024 12:29 pm
Cred că fiecare bărbat, indiferent cât ar fi de gelos, își imaginează uneori, cum ar fi ca soția lui să fie văzută goală de alții, să o vadă sexy, provocatoare, să o vadă în brațe la altul, cum se sărută și poate chiar când face sex cu cineva.
Zilele trecute a fost programată soția la ginecolog (control normal, de rutină). Ginecologul fiind bărbat!!! Era programată înspre seară. Când ajung acasă văd întinsă pe pat o rochiță lejeră, destul de sexy și niște chiloței. Soția era la baie, făcea duș. Văd că se rade, se epilează... O păsărică superbă. Ce faci? O întreb (uitasem de programare ). - Merg la ginecolog!
Merg și eu cu ea. Când ajung la ușă îmi zice că e mai bine să nu intru. O aud cum vorbește, cum discută și la un moment aud vocea medicului: - Te poți dezbraca! După puțin timp: - Trage și chiloței puțin.
Eram excitat (cu fantezii de tot felul)! Mi-o imaginam cu picioarele desfăcute, pasarica rasă, frumoasă, .... Apoi iar discuții, chicoteli din partea ei și după nici 30' iese din cabinet roșie la față și plecăm!