Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Marsram » 21 Feb 2023, 02:35 scrie:Kendal - o tipă din State cu care am mai schimbat niște vorbe, mai mult sexuale, acu câțiva ani.
Zicea că e nimfomană nesătulă și se masturbează și de mai multe ori pe zi. Și era și exhibiționistă, masturbându-se uneori la fereastră în motelurile unde se mai caza când se deplasa cu serviciul. Avea și fantezii cu incest și povestea cum se masturba pe ascuns în casă la ai ei când mai merga în vizită, gândindu-se la tatăl ei și cum ar fi dacă ar prinde-o.
Era o tipă faină și fină în rest, după cum îmi reieșea.
Îi plăcea sexul mult, chiar rough sex, dar și să fie ținută în brațe și mângâiată.
Și zicea că îi place mult analul, dar nu era ea prea fan s-o ia din cur în gură, nu că nu ar face-o, dar cică nu e ceva s-o excite pe ea.
wytgs » Dum Mar 05, 2023 12:16 pm scrie:buna rau Miruna, as vrea sa ii fac cunostiinta cu pompierul meu cu un ochi
Marsram » Vin Mar 17, 2023 11:03 am scrie:Rebecca - flexibilă și futăcioasă
MILF englezoaică, fostă dansatoare, acum e profesoară de yoga și sexterapist. Din ce am aruncat un ochi pe ce le învață pe femei la sexterapie reiese că pe lângă futai și orgasme, îi place să se masturbeze - mai ales clitoridian și zice că masturbarea clitoridiană nu ar trebui să fie doar preludiu ci chiar parte din ludiul propriu-zis ca astfel femele să aibă orgasm, îi plac limbile în pizdă și se fute și în cur. Vorbește și de sexul între femei dar nu mi-a reieșit din scurta mea cercetare dacă a și dat limbi în pizdă femeilor. E măritată și se fute des cu soțul ei.
La cât e de flexibilă, eu mai ales în cur aș fute-o în tot felul de poziții acrobatice, mângâind-o la lindic cum îi place, și apoi s-o apuc de păr și s-o fut în gură.
Parolistul2023 » Lun Mar 20, 2023 3:25 am scrie:astea flexibile is ceva de vis
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: baseboc, Drummerit, Google [Bot], khepery, MrG0sh, spermacalda, spiridusul88, spongebob55, stargalax, zayr şi 528 vizitatori