Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Stres89 » Lun Dec 26, 2022 4:12 am scrie:Pe bune?![]()
Cât de disperat sa fie cel care pune o poza cu o minora? Si sa ne intrebe dacă ,,nu merge fututa ?"
Oare cei care administrează acest site nu vad astfel de derapaje,
sau conteaza mai mult numărul postărilor, indiferent de legalitate, calitate, etc.?!?
Zavaidoc » 27 Dec 2022 09:55 scrie:Stres89 » Lun Dec 26, 2022 4:12 am scrie:Pe bune?![]()
Cât de disperat sa fie cel care pune o poza cu o minora? Si sa ne intrebe dacă ,,nu merge fututa ?"
sau conteaza mai mult numărul postărilor, indiferent de legalitate, calitate, etc.?!?
are 29 de ani ba prostu puli mele .. vezi ca site asta e mic si te caut si te bat prostule
Stres89 » 26 Dec 2022, 15:12 scrie:Pe bune?![]()
... pune o poza cu o minora? ...
Oare cei care administrează acest site nu vad astfel de derapaje, sau conteaza mai mult numărul postărilor, indiferent de legalitate, calitate, etc.?!?
Mike_XXX » 28 Dec 2022 09:10 scrie:Stres89 » 26 Dec 2022, 15:12 scrie:Pe bune?![]()
... pune o poza cu o minora? ...
Oare cei care administrează acest site nu vad astfel de derapaje, sau conteaza mai mult numărul postărilor, indiferent de legalitate, calitate, etc.?!?
Ești totuși 100% sigur că e vorba despre o minoră?
Nu de alta, da' am cunoscut tipe de 40+ care aveau corp și față de cel mult 14 ani...
wytgs » 28 Dec 2022 11:26 scrie:https://ibb.co/D9xh7Nb m-am uitat mai bine la poza asta si varsta ei are un range mare de la 14 la 30, e atractiva pentru aia care vor sa futa minore dar sunt speriati de eventualele consecinte si cauta tipe majore care doar par minore ex. minione, femei cu sani mici, cur plat si fata de liceu clasa a 9-a
Stres89 » Mie Dec 28, 2022 5:26 am scrie:Zavaidoc » 27 Dec 2022 09:55 scrie:Stres89 » Lun Dec 26, 2022 4:12 am scrie:Pe bune?![]()
are 29 de ani ba prostu puli mele .. vezi ca site asta e mic si te caut si te bat prostule
De ce tot te isterizezi așa zavaidocule? Te-a deranjat adevărul? Faptul că descarci si
postezi aici multe fotografii de pe rețelele de socializare, fără acordul persoanelor respective, te face mai superior? Ai aterizat aici de câteva luni și începi sa faci ordine, sa-i ameninți pe cei care nu sunt de acord cu postările tale cu bătaia? M-ai amenințat cu moartea, in mesaj privat! Asta te face mai bărbat, ai erecție, ejaculezi mai mult?? Ești mai fericit și împlinit?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: MrG0sh, Operator, Trendiction [Bot] şi 163 vizitatori