Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
strumpfhose » 08 Iun 2022, 18:38 scrie:In seara asta ora 0:30 / 1:00 camera disponibila pe unsee pentru discutii vulgare, imi puteti da mesaj in privat cine doreste si va trimit link ul acolo inainte cu 10 minute, dupa care am sa il pun si aici! Cine nu are chef sa intre sa vorbeasca si doar intra sa se uite mai bine nu mai intra, haideti sa organizam ceva frumos daca chiar va doriti!
rmst » Mie Oct 05, 2022 3:25 pm scrie:strumpfhose » 08 Iun 2022, 18:38 scrie:In seara asta ora 0:30 / 1:00 camera disponibila pe unsee pentru discutii vulgare, imi puteti da mesaj in privat cine doreste si va trimit link ul acolo inainte cu 10 minute, dupa care am sa il pun si aici! Cine nu are chef sa intre sa vorbeasca si doar intra sa se uite mai bine nu mai intra, haideti sa organizam ceva frumos daca chiar va doriti!
Si tu faci la fel,intri,te uiti,nu prea vorbesti decat up up up si inviti in alta parte. Organiza(t)re ...nema.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: asdfghjk, comanradu90, weiwuxian, zayr şi 131 vizitatori