Da s-a lasat destul de greu, la un moment dat dupa ce-am venit de la o petrecere si eram super ametiti, mama era plecata la bunica deci eram singuri in casa. Ea cand se ameteste devine ori foarte jucausa, ori enervanta, norocul meu ca am prins-o in prima faza. De la prostii de tachinari mai cu tenta sexuala, atingeri din ce in ce mai intime, am ajuns cumva sa-i dau tricoul jos si sa-i iau tatele si sa ma joc cu sfarcurile ei. Ulterior o vad ca se excita putin si i le trag si le musc putin mai tare pana cand o vad ca scoate random un geamat. Dupa aia am atins-o usor pe abdoment si i-am bagat mana in pantaloni sa-i mangai coapsele, moment in care o vad ca se excita dar avea si o urma de confuzie. Ii soptesc incet "stai linistita e ok" si imi continui treaba atingand-o de data asta pe chiloti si o vad ca incepe sa-si miste usor soldurile. O tot ating eu acolo si simt ca incepe sa se ude... e clar am zis. Ii ranjesc putin si o prind usor de gat cu cealalta mana cand cea din pantaloni ii dau putin chilotii intr-o parte si incep s-o ating la pizda, moment in care o vad ca tresare asa putin dar nu voia sa ma opresc. Ma joc putin cu pizda ei si bag putin degetul inauntru in timp ce ma jucam cu sfarcurile ei cu cealalta mana si incepe sa geama dar incet.
Dupa ce am mai tinut-o asa in tensiune putin o ridic si ii trag rapid pantalonii jos de pe ea, ii dau sosetele jos si dupa ii trag chilotii jos, ea se uita cu un ranjet la mine si ma apropii s-o ling... Cand dau s-o ling brusc scoate un geamat putin mai tare si o vad ca-si da capul pe spate si incep s-o ling calumea, erau uda dar isi musca in continuu degetul sa nu scoata zgomote prea tari. Dupa ce-am vazut-o ca isi misca soldurile alea in continuu dau sa ma ridic putin si numa o vad ca ma impinge pe spate si da sa-mi scoata pula afara. O scoate si incepe s-o frece si dupa a luat-o direct in gura. O sugea si o lingea, putin cam stangace ca era destul de ametita dar tot se simtea bine.
Ma suge ea cat ma suge si dupa o vad ca poc se urca peste mine... Opaa... zic eu, se urca ea peste mine si incearca sa si-o bage in pizda, cand o simt ca intra brusc o vad ca isi pune rapid mainile la gura sa nu urle prea tare si incepe sa se miste usor. Era foarte stramta ce-i drept, eram si eu destul de plecat in stele deci n-am putut s-o rup prea tare.
Am stat acolo cateva minute de m-a calarit in timp ce gemea mut, pana cand am tras-o spre mine si m-am bagat in spatele ei punand-o doggy. Am prins-o de par de la spate si am inceput sa-i dau cateva ciocane, ea care a prins rapid o perna d-aia de decor si o musca gemand in timp ce strangea din pumni. O futeam si ii dadeam pana cand la un moment dat simt ca imi vine, i-o scot din pizda si incep sa mi-o frec rapid pana cand imi dau drumul pe curul ei si ii arunc cateva jeturi peste buci.
Ziua urmatoare dupa ce ne-am revenit din mahmureala am stat putin de vorba sa ne amintim ce-am facut mai exact

Ca sa iti raspund la intrebare, nu nu o facem prea des, inca este la inceput, inca se obisnuieste cu ideea, dar i-au placut datile cand am facut-o