Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Micutzu112 » Vin Aug 26, 2022 9:10 am scrie:Pai... Alta intamplare a fost la putin timp dupa, cand intr.o noapte am iesit pana la baie, si din camera ei auzeam niste sunete, iar de curios m.am dus mai aproape sa deschid usor usa unde am vazut.o ca isi baga o coada de perie in pizda. Mi s.a sculat pula instant. Am scos.o si am inceput sa o iau la laba, dar dupa cateva minute o aud "stiu ca esti acolo, vino aici sa nu se trezeasca fiica.mea". Cu rusine am intrat, am stat putin de vorba sa lamurim ca ei ii place de mine cum sunt si ca daca vreau nebunii, ea imi poate oferii oricand, doar sa nu stie fiica.sa. am acceptat, si m.am dezbracat. Well... De aici incepe adevarata poveste. A inceput sa o suga cu o pofta... De simteam ca suge si sufletul din mine. Dadea cu limba pe coaie, pe varful pulii.. genial tot. Apoi s.a pus capra pe marginea patului si am zis ca nu am prezervativ iar ea a spus ca nu trebuie ca nu ramane, si ca pot termina in ea. Am inteles si am inceput sa o fut. Avea o pizda asa fierbinte.. incerca sa nu geama prea tare sa nu se auda in cealalta camera. Dupa capra, s.a pus ea peste mine si sarea in pula, eu apucand.o de țâțe. Si la final am facut misionarul si mi.am dat drumul in ea. Dupa care ea a mai supt.o putin si isi lua sperma din pizda sa bage in gura.
Deci asta a fost prima partida de sex pe care am facut.o cu ea, si au mai fost multe, dar le povestesc pe rand. SPOR LA LABA
Dorel » Joi Sep 01, 2022 2:16 pm scrie:Pai suntem plecați Intr o vacanta și sunt decât eu cu ea, ea fiind divorțată și în camera de hotel avem decât un pat
Dorel » Joi Sep 01, 2022 2:16 pm scrie:Pai suntem plecați Intr o vacanta și sunt decât eu cu ea, ea fiind divorțată și în camera de hotel avem decât un pat
Dorel » Joi Sep 01, 2022 1:37 am scrie:Maica mea are 42 de ani și arată super bine. Aseară am dormit în același pat cu ea și am atins o pe la buci și am încercat și la pizda dar cum am pus mâna a simțit. Dormea Intr o rochie scurta, și când se întorcea cu spatele la mine i o trăgeam și îi vedeam curu. Vreau sa o fut dar nu știu cum să îi zic. Ceva sugestii?
Hrnynightelf » Vin Iun 24, 2022 11:48 am scrie:Fiecare cu norocul lui ce sa zic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: clayriddle2006, Unudoi12 şi 109 vizitatori