Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Ionemy111 » Dum Mar 29, 2020 12:35 pm scrie:Bună suntem cuplu căsătorit cu doi copii mici cu statut financiar forte bun.Cu statut in societatea bun .Stăm gen într-un orășel gen facut din comună nu de mulți ani.adica la țară. Am fi interesati de niște cupluri sau bărbați numai așteptam ms .Însă aviz neseriosilor copiilor cu fantezii sau alți. Suntem serioși si manierati vreem in schimb aceleași lucruri.
dranoel » Sâm Iun 20, 2020 6:20 am scrie:Eu fac tot ce doresc cu a mea mai putin anal. Si nu vrea sa o facem cu alti barbati. E secretara la un patron turc si nu pot crede ca nu a futut o turcul. Si am informatia ca s au futut ea cu turcul si cu alti doi turci odata
dranoel » Sâm Iun 20, 2020 6:20 am scrie:Eu fac tot ce doresc cu a mea mai putin anal. Si nu vrea sa o facem cu alti barbati. E secretara la un patron turc si nu pot crede ca nu a futut o turcul. Si am informatia ca s au futut ea cu turcul si cu alti doi turci odata
Labaiute » Vin Iul 31, 2020 9:34 am scrie:Bună dragilor, vreau să vă împărtășesc o întâmplare de pe plaja de nudiști de la Costinești.
Am ajuns cu prietena mea și ne am instalat un mic cort parasolar, am oprit mult mai departe de forfota plajei, aproape de capătul falezei. Lângă noi a apărut un bărbat care acea atașat pe pula un mic garou și a început sa și o frece în fata prietenei mele, ne a întrebat dacă suntem interesați de el și din vorba în vorba prietena mea a acceptat să și desfacă picioarele. Eu am început sa filmez în timp ce bărbatul o futea, între timp a mai apărut un bărbat care se plimba și care și a așteptat rândul cu pula sculata. După ce a terminat primul și al doilea a luat o la pula. Eu ma masturbam uitandu ma la ei. Au futut o de doua ori fiecare. Mie-mi au rămas amintirile și un bun material de laba pe tel mobil
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: comanradu90, DotNetDotCom.org [Bot], Google [Bot], Trendiction [Bot], zayr şi 120 vizitatori