Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Florin Discret » 04 Apr 2019, 15:37 scrie:Ce nu iti place ?
Florin Discret » Joi Apr 04, 2019 1:26 am scrie:https://www.sunphoto.ro/FlorinDiscret/Sexmult
asmari » Lun Ian 21, 2019 7:10 pm scrie:Bogd » Lun Ian 21, 2019 10:52 am scrie:Si eu as vrea sa vad cum o fute altul su o umple de laptic
mi-ar placea sa o fut cu sperma celuilalt in pizda
adorsofrec » Mar Mai 07, 2019 5:04 pm scrie:Sotia mea isi doreste un gangbang cu 3-4 tipi, totusi, dinamica e destul de complicata. Discretia, curatenia si chimia sunt destul de greu de obtinut.
Florin Discret » Joi Apr 04, 2019 1:26 am scrie:https://www.sunphoto.ro/FlorinDiscret/Sexmult
adorsofrec » 07 Mai 2019, 16:04 scrie:Sotia mea isi doreste un gangbang cu 3-4 tipi, totusi, dinamica e destul de complicata. Discretia, curatenia si chimia sunt destul de greu de obtinut.
Mike_XXX » Mar Mai 07, 2019 7:26 pm scrie:adorsofrec » 07 Mai 2019, 16:04 scrie:Sotia mea isi doreste un gangbang cu 3-4 tipi, totusi, dinamica e destul de complicata. Discretia, curatenia si chimia sunt destul de greu de obtinut.
Ai putea s-o aduci aici pe forum; va avea astfel posibilitatea să interacționeze (direct, prin mesaje, dar și indirect - urmărind ce și cum scrie un user sau altul, ce perferițe au etc.) și astfel, încet încet să se creeze acea chimie. Măcar cu încă unul sau doi.
invisibleoff » Dum Ian 20, 2019 3:14 pm scrie:Intrebare in special pentru cei insurati..dar si pentru restul colegilor, poate facem schimburi de perversiuni![]()
Ce perversiuni faceti cu sotia? Ce ii place mult, ce accepta, ce nu accepta?
Ce ati vrea sa i faceti pe viitor?
Eu vreau sa o fut in cur si in pizda sa i bag un vibrator care sa vibreze pe pula, este un procedeu invatat in urma cu 5-6 ani de la tarfa batrana englezoaica, senzatia este fenomenala.
barbatcasatorit » Lun Aug 12, 2019 9:20 am scrie:Ar fi super sa fieun vecin care sa ne spioneze si ea sa- vada cum isi fce laba in timp ce este fututa sau doar cand iese goala in balcon
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: clayriddle2006, comanradu90, weiwuxian, zayr şi 118 vizitatori