Mersi de receptivitatea la propunerea mea.
Sper doar să nu-i vină cuiva mai puțin tolerant decât mine la amestecul de specii (de stimuli ai excitației sexuale), respectiv de rubrici (de forum) ideea să tragă în „pianist”... Conform impresiei, grăbite, poate, despre intenția ori interesul cu care am presupus c-ar fi fost deschis inițial subiectul -- primele imagini erau, amestecat, hetero si homo --, n-am ținut seama îndeajuns de scrupulos de sensibilitatea foarte „compartimentată” a unora dintre noi care se pot simți în continuare perfect reprezentați de opinia unuia dintre moderatorii de la acea vreme, cel care l-a și închis, deranjat, pare-se, tocmai de ceea ce, la o privire mai atentă, arată într-adevăr a colonizare unilaterală a subiectului...
Așadar, din partea mea, dacă se consideră a fi mai dezirabil, poate exista foarte bine și o scindare a ilustrărilor acestei zone de interes, potrivit „purității” preferinței -- cu „exilarea” inevitabilă la secțiunea (infamantă?) gay a forumului, prin crearea unui topic geamăn, a oricărei imagini de masturbare în doi sau mai mulți în care apar doar pule. Măcar că departajarea
așa -- sau
doar așa -- a ceea ce ar fi „cu adevărat” gay în ispita, mai mult sau mai puțin sublimată, dar destul de banală și de răspândită (dovada e
chiar forumul acesta al nostru), de-a face din masturbarea împreună un prilej de sociabilitate masculină (la fel de banală) ar funcționa pe baza unui criteriu extrem de grosier, de brut, de inadecvat (și chiar fals, în sensul acesta, față de realitatea intimă a faptelor și, deci, ultimă instanță, ipocrit)...
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...