Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
DarklyDreamingDexter scrie:poti pune poze cu sosetele ei?
Iulian29 scrie:Pentru azi îmi propun o altă fantezie cu mama, doar nu credea că scapă așa ușor:
Pentru astăzi îmi propun să o fut între sâni. Așa că îmi trântesc pula pe pieptul ei, pentru început. Îi apropii sânii cu palmele și încep să îi dau ușooor, ușor de tot, că doar o viață avem. O aud cum respiră adânc, și asta mă convinge că ce fac, fac bine. Și mă joc cu țâțele ei în mișcări circulare, iar ea la rândul ei îmi pune mâinile pe sfârcuri.
Simt că îmi vine. Mă mai împing de două sau trei ori între țâțele ei, după care este cazul să trecem la lucruri mai serioase. Din poziția în care stau, încep să îi dau la muie. Dar ei nu îi place. Vrea să o simtă mai adânc în gură, așa că mă dă la o parte de pe ea și se pune în patru labe. O ia deep. Mă apucă de pulă cu stânga și începe să o sugă violent. Cu dreapta mă pipăie pe cur. Mama e foarte jucăușă-n pat, ca să mă exprim elegant și să nu spun că e "curvă-n pat", deși la cum o suge orice prostituată ar fi invidioasă pe ea.
Îmi vine. Mama deschide gura. Eu mă lăbesc. Șuvoaie de spermă îi țâșnesc pe limbă, pe față. Îmi savurează slobozul dar parcă nu se satură. Își linge fața cu limba și încearcă să prindă picăturile din sperma care i se scurge încet pe față... balsam pentru ten.
Mama e numai una, nu-i așa?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: clayriddle2006, Unudoi12, weiwuxian şi 115 vizitatori