Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Shiner » Joi Apr 07, 2022 5:39 am scrie:Și eu am prins odată șlapii la prietena de familie,dar am spermat pe ei[highlight=][/highlight]
tarrysoto » Lun Apr 04, 2022 2:34 pm scrie:nu am poza, dar oricum linkurile cu poze nu sunt valabile decat 2-3 zile (de parca n-am fi in sec XXI). in fine.
miam amintit o laba epica: in teambuilding la mare, cald, soare. ajunsi in hotel, eu si un coleg am lasat bagajul in camera ca sa coboram sa bem o bere de bun venit. el avea insa si geanta unei colege, care nu se stie pe unde era, asa ca a lasat geanta la noi in camera. fata: medie de statura, putin plinuta cat sa fie imbietoare, bulane misto, cur, simpatica la fatza, gen copila, avea 22-23 ani atunci. per total nu atat superba cat proaspata.
am prins din zbor momentul, el a plecat, am incuiat usa si am deschis geanta colegei. deja aveam pula sculata. i-am gasit chiloteii, am luat unii mai mici, nu erau chiar d-aia de futut, dar totusi tanga, cu putzina dantela la pizda. am scos pula si am luato la laba, cu chiloteii pe ea, sau in mana, apoi am dat limbi la chilotei, ma uitam la poza colegei pe telefon si imi imaginam ca-mi pune pizda pe gura. gemeam si dadeam din cur... am vrut sa-i umplu chiloteii cu speram, dar era prea periculos, insa mi-am dat drumul pe mine, m-am umplut cu sperma pe fatza, pe piept, pe burta, cu chiloteii ei in mana...
nu am facut nimic cu colega, niciodata, dar nu-i uit chiloteii
tarrysoto » Vin Apr 08, 2022 3:57 pm scrie:nu e grasa, e doar rotunjoara, asa, cat sa-ti scoale pula cand o vezi. ma intreb cum se fute... oare suge pula? ii lace sa fie linsa-n lindic? se fute in cur?!... isi face laba cand e singura?....
Ginel scrie:erau misto chilotii daca erau si purtati
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Drummerit, khepery, MrG0sh, spermacalda, spiridusul88, spongebob55, stargalax şi 498 vizitatori