ibnlab » Lun Oct 03, 2022 2:03 pm scrie:Marsram » Lun Oct 03, 2022 1:54 pm scrie:Am făcut laba cu chiloții sorei mai mari a iubitei acu câțiva ani. Dar de atunci nu i-am mai prins chiloții deși aș mai fi vrut. Pe ambele surori mai mari ale iubitei le-aș fute, dar mai ales pentru cea mai mare am o mare pasiune și fac des laba cu gândul la ea. Aș fute-o în neștire mai ales în cur și în gură

... pfuuu! Anul trecut mi-a venit ideea să fac laba în cada ei unde știam că va face ea baie, dar clăteam sperma cu dușul apoi, că nu puteam s-o las așa, însă tot mă excita tare ideea. Iar apoi de atunci mi-au mai venit și alte idei, și mai năstrușnice și mai obraznice.
Frumos! Sa le vezi pe cele doua surori cum se lesbesc....ar fi ceva!!!

Mă întreba o prietenă căreia i-am povestit pasiunea asta a mea pentru cumnata (și mai multe alte nebunii ce le-am făcut legat de ea) dacă mi-ar plăcea să le fut pe amândouă odată. Evident că ar fi foarte excitant. Și tot prietena asta îmi spunea căteva sfaturi de abordare a situației să văd dacă ar merge. Dar nu cred că ar merge cu amândouă odată, oricât m-aș motiva eu și oricât mi-ar plăcea. Dar separat ar fi șanse s-o fut și pe sora cea mare a iubitei, dar mai ales aș fi avut șanse cu cea mijlocie cu care am avut și unele flirturi în direct, și alte conversații mai deocheate pe net, și am aflat că nu s-a futut în cur până acum dar ar face-o dacă ar avea ocazia. Și îmi povestea cum o cam negljează soțul. Din păcate e mutată în altă țară și o văd extrem de rar. În ultimii ani cu pandileala nu a mai venit deloc în țară. Ce mi-ar fi plăcut să îi dezvirginez eu curul... aiaiaiai!
Iar sora cea mare, care e și atracția mea mai puternică... se fute în cur, mi-a zis asta chiar iubita mea. Și plus alte detalii.
Și ea a făcut unele gesturi care mă cam incitau, am văzut-o vara pe scaun cu piciorele larg desfăcute și o rochiță subțirică și dacă nu avea chiloți îi vedeam adâncul pizdei. Și eu sunt sigur că ea știa ce văd eu și intenționat a stat așa mai mult timp să admir eu priveliștea din poziția mea de pe canapea.
Mă uit intens la curul ei de câte ori mergem pe la ea în vizită.
E femeia la care am dat cele mai multe și intense labe din viața mea.
Nu i-am mai prins chiloții dar în schimb am făcut laba de mai multe ori cu periuța ei de dinți, am și lăsat urme de spermă pe ea cât să nu se vadă, dar destul cât să știu că sperma mea ajunge în gura ei. Și de mai bine de jumate de an îi strecor sperma mea în mâncare.

În sosuri, dulceață, etc.. zilele trecute am ratat ocazia să îi las niște spermă în ciorbă, deși aș fi avut un moment prielnic când eram singur în bucătărie. Dar nu am fost pe fază... asta e.
Ahhh! ce mi-aș depune icrele adânc în curul ei...