Luati si voi

h ttps://files. fm/u/9cq5ckejh
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
None24 » Lun Iun 05, 2023 7:10 pm scrie:kooldre » Lun Iun 05, 2023 5:49 pm scrie:Nu știu cum le faceti dar eu nu reusesc deloc.
Nu e vorba de facut ceva anume .. doar pui pozele si lasi sa le faca..
El genereaza dupa informatiile lui si are mai multe erori, ce e recomandat e sa se foloseasca poze clare , preferabil in lenjerie sa se vada cat mai multa piele si cat mai multe forme si te rogi sa iti faca cum trebe.. poti sa incerci de cateva ori pe o poza pana iese cum iti place
iotabogdan » Mar Iun 06, 2023 4:17 pm scrie:Sa traiasca autorul postului. De cand vreau sa o vad dezbracata pe Camelia
Luati si voi
h ttps://files. fm/u/9cq5ckejh
kooldre » Mie Iun 07, 2023 11:10 pm scrie:None24 » Lun Iun 05, 2023 7:10 pm scrie:kooldre » Lun Iun 05, 2023 5:49 pm scrie:Nu știu cum le faceti dar eu nu reusesc deloc.
Nu e vorba de facut ceva anume .. doar pui pozele si lasi sa le faca..
El genereaza dupa informatiile lui si are mai multe erori, ce e recomandat e sa se foloseasca poze clare , preferabil in lenjerie sa se vada cat mai multa piele si cat mai multe forme si te rogi sa iti faca cum trebe.. poti sa incerci de cateva ori pe o poza pana iese cum iti place
Am reusit pana la urma,a iesit multumitor. Dar dureaza pana iti face o poza,cred ca acolo nu reuseam eu,mi se parea ca astept degeaba.
kooldre » Vin Iun 09, 2023 2:38 am scrie:Nu stiu ce memorie video am,nu cred ca am ceva bun. O sa verific.
None24 » Vin Iun 09, 2023 7:19 am scrie:kooldre » Vin Iun 09, 2023 2:38 am scrie:Nu stiu ce memorie video am,nu cred ca am ceva bun. O sa verific.
Daca ai o placa de 4GB in sus , scrie un mesaj privat si iti explic ce si cum
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: asdfghjk, comanradu90, weiwuxian, zayr şi 132 vizitatori