BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

GRASE

Discuţii generale
Trebuie să fiţi înregistraţi şi conectaţi pentru a accesa această secţiune
Imagine Prezentare Imagine Ștergere cont / mesaje

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

GRASE

Mesajde Loading » Sâm Iul 06, 2024 6:39 pm

Fut grase des. Imi plac la nebunie. SUnt mult mai pasionale si ofera mult mai mult in intimitate.
Loading
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 10

Reclame

Re: GRASE

Mesajde Lupulica » Sâm Apr 05, 2025 10:19 am

Grasele se fut cu pasiune . Au rar parte de acțiune și cred ca de asta . Am avut ocazia să fut și să le dau la muie și îs pasionale
Lupulica
labagiu premium
labagiu premium

Puncte de reputaţie: 14

Mesajde Loading » Sâm Apr 05, 2025 6:28 pm

Apropo de grase...am o colega super dolofana (ca sa nu zic obeza), dar extrem de haioasa, sociabila, o femeie minunata la caracter. Aseara am ramas amandoi la birou peste program pentru a finaliza un raport contabil mai amplu. In timp ce lucra tot facea remarci sexuale raportat la diverse situatii ipotetice sau reale. Un flirt, o gluma, pana a ajuns si a recunoscut ca nu a mai facut sex de aproximativ 3 ani si ca isi doreste foarte mult, ca ar accepta si doar sa o suga sau sex anal doar sa simta din nou o pula. Bine, nu a spus cu aceste cuvinte, totul fiind mult mai discret in exprimare, dar in esenta reprezentand acelasi lucru. Ca este oarecum satula de masturbat, ca ar vrea sa schimbe ceva in viata ei pt a-si gasi pe cineva, ca este constienta ca 100+ kg este o piedica majora in a-si gasi un partener sexual etc. Deja ma excita ideea de a a-i da o muie acolo si atunci. M-am dus la baie si am spalat pula si coaiele in chiuveta de 3-4 ori. Cu sapun lichid ca altul nu aveam, dar eram chitit sa-i dau o muie.
M-a intors in birou, iar ea a continuat monologul referitor la lipsa de activitate sexuala din viata ei. Am intrerupt-o la un moment dat si i-am spus: ce ai zice daca cineva dornic sa te ajute cu problema ta este mult mai aproape decat crezi? A belit instant ochii si era vizibil cum incepe sa saliveze de dorinta. Ea: inseamna ce cred eu? Eu: ce mai astepti? Oferta poate ca este limitata.
S-a apropiat de mine, mi-a pus mana pe pula prin pantaloni si a inceput sa ma sarute. Buzele alea...omg...atat de carnoase si umede, o senzatie minunata. Un sarut cu limba extrem de lung si pasional. In timp ce ne sarutam mi-a dat pantalonii jos si imi freca pula cu mana. S-a pus in genunchi si a zis: nici nu stii cat de fericita sunt acum. Apoi a luat-o in gura pana la cotor, saliva multa, batai cu pula pe limba, bagata adanc in gat de ii dadeau lacrimile, un facefuck sustinut de aproape am terminat. Am oprit-o si i-am zis ca vreau sa o fut. Si-a dat fusta larga si chilotii jos (niste chiloti uriasi), apoi s-a pus capra intinsa pe un birou in timp ce isi desfacea bucile uriase cu mainile. Pus un prezervativ si i-am infipt-o in pizda. Era atat de excitata si umeda si urla de placere de fiecare data cand intram in ea. Imi tot zicea: fute-ma tare si adanc, da-mi-o tare. Dupa cateva minute imi zice: vrei sa mi-o bagi putin si in fund, te rog? Cum sa nu?! Si-a dat cu saliva la gaura curului si i-am infipt-o usurel. Parea ca ii place mai mult ca in pizda. I-am dat-o ca disperatul in cur pana am simtit ca-mi dau drumul. Am scos-o si i-am zis ca vreau sa-mi dau drumul in gura ei. S-a intors, a scos prezervativul si a luat-o in gura pana la cotor. Am explodat adanc in gatul ei si a inghitit tot. Mi-a multumit, zicand ca isi dorea de prea mult timp sa se simta din nou ca o tarfa, ca o zdreanta si ca spera sa putem repeta experienta.
Astazi la birou a parut extrem de distanta, dar pe la pranz mi-a zis ca nu vrea sa para disperata si ca isi doreste sa repete experienta daca ii voi oferi din nou sansa. Pula mea...ador grasele!
Loading
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Lupulica » Sâm Apr 05, 2025 7:34 pm

felicitări Loading . Faină povestire . Am pula tare da-o o păstrez pt la noapte în soție . O să mă gândesc la povestirea ta :)
Lupulica
labagiu premium
labagiu premium

Puncte de reputaţie: 14

Mesajde Mike_XXX » Sâm Apr 05, 2025 8:59 pm

Loading scrie:Apropo de grase...am o colega super dolofana (ca sa nu zic obeza), dar extrem de haioasa, sociabila, o femeie minunata la caracter....

N-ar vrea să cunoască și alți amatori?
Mike_XXX
★moderator global★
★moderator global★

Nume real: Mihai

Mesajde Loading » Sâm Apr 05, 2025 9:15 pm

Mike_XXX scrie:
Loading scrie:Apropo de grase...am o colega super dolofana (ca sa nu zic obeza), dar extrem de haioasa, sociabila, o femeie minunata la caracter....

N-ar vrea să cunoască și alți amatori?

Sunt convins ca s-ar fute-n draci, dar este extrem de complexata de felul cum arata. Se simte stanjenita, dar cand capata incredere in cealalta persoana, uita de frustrari si complexe.
Loading
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Mesajde Mike_XXX » Sâm Apr 05, 2025 9:18 pm

Dacă e de gașcă, și nu e urâtă la față, chiar are șanse. Mie mi-ar plăcea o astfel de futăcioasă.
Mike_XXX
★moderator global★
★moderator global★

Nume real: Mihai

Mesajde 0alex0 » Dum Apr 06, 2025 11:24 am

Frumoasa poveste
0alex0
labagiu vizitator
labagiu vizitator

Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 0

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid

Înapoi la Cafeneaua labagiilor