Salutare tuturor, as avea nevoie de ceva sfaturi in legatura de situatia in care ma aflu. De ceva timp locuiesc cu cineva din familie, diferenta de varsta intre noi e marisoara, aproape dubla, in schimb ne intelegem f bine (zic eu). Intre timp nu ma credeam in stare, dar am prins drag de ea, pana cand am inceput sa imi imaginez cum o fut. Din pacate, nu ma pricep prea bine sa seduc o femeie, nici pe una de varsta mea prea bine.
Ea este singura, si des foloseste Tinder sau alte apps sa se intalneasca cu diversi indivizi si sa se futa ( chiar si aproape de varsta mea).
In casa ea nu are nicio problema sa umble in sutien doar in partea de sus, iar la cum poarta ea unele de numar mai mic, ii pun in evidenta tatele, abia ma abtin cand o vad asa prin casa. La un moment dat intr-un magazin m-a intrebat ce sa aleaga intre 2 sutiene, si eu mai “smecher” i-am propus unul mai sexy. Alegerea vestimentatiei e un lucru des, considera ca am gusturi pt asa ceva.
La un moment dat s-a afisat in fata mea si in chiloti cu niste dresuri negre, ramasesem masca, sper ca nu isi daduse seama, eu avandun fetish pt femeile mature.
Ea fiind asa de felul ei, la fel, imi permite si nud sa umblu prin casa, nu o deranjeaza.
La fel cand face baie, nu inchide usa.
Deseori mergem impreuna la diverse activitati, de parca suntem un cuplu.
Intrebarea e, cum i-as putea subtil sa ne futem? Riscul e ca e cineva din familie, si daca nu are acelasi gand poate sa iasa urat in final. As putea sa intru in mai multe detalii, dar nu sunt sigur daca are rost, dezvolt mai tarziu daca are sens.