de olivercrom » Mar Mai 30, 2023 12:19 am
Sunt satisfacut cu faptul ca nu ma ingras oricat as manca, si pierd rapid greutate daca mananc doar o masa pe zi timp de o saptamana. Sunt foarte norocos, pentru ca lucrez de acasa, si practic petrec si 15 ore pe scaun in fata computerului in fiecare zi, stil de viata care deobicei duce la obezitate. Sunt deasemenea fericit ca inca nu am inceptut sa chelesc, desi pierd par. Ce nu imi place e ca imi creste barba... in mod normal e de asteptat sa iti creasca barba ca barbat, insa fratele meu mai mic, are 25 de ani, si nimic. Deci se poate si fara XD. Am tenul foarte sensibil, asa ca e mereu o bataie de cap sa ma barbieresc orice as folosi. In fapt am renuntat de an de zile la big, si doar o tund zero cu masina. Mi-am luxat o glezna de vreo 4-5 ori in copilarie, si e o mare durere in fund, cand se schimba vremea. Si in ultimele 2 luni, am reusit sa imi fracurez ambele umere, la distanta de 4 patru saptamani, mergand cu bicicleta prin oras, iar asta cu siguranta o sa imi afecteze calitatea vietii. Cred ca sunt frumos, iar asta e un plus, dar nu sunt deloc fotogenic, si asta e un minus. In rest, urasc ca imbatranesc. Am doar 30 de ani, dar simt inaintarea in varsta, in special cand vine vorba de energie - eram genul care lucra sau ma uitam la un serial care imi placea in runde de cate 48 de ore, fara somn, si fara probleme - iar acum, de multe ori nu rezist nici 24h, si ma refac mult mai greu. Sunt convins insa ca in tratament care sa puna capat imbatranirii o sa apara in generatia mea, asa ca am sperante ca nu sa experimentez viata de mos - in caz contrar nu planuiesc sa traiesc dincolo de 50. In rest, am cateva probleme de sanatate din nastere, cu care nu sunt satisfacut. Dar in general sunt ok cu corpul meu.