Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » 27 Sep 2018, 23:00 scrie:Dar în armată, a dat vreunul labă?
invisibleoff » Lun Sep 24, 2018 7:49 am scrie:In urma cu 5-6 ani stateam la o matusa in Buc.. divortata baba, probabil pe la 70 de ani.. fara sa vreau intr o zi am vazut baba in tatele goale, prin crapatura usii, avea niste tate lasate nu foarte rau pt varsta ei, sfarcuri mici si bombate .. nu mi planuisem nimic, nu aveam pana atunci nicio atractie fata de ea.. e de atunci am incercat mai mereu sa i miros chilotii dar mereu ii spala la baie.. odata nu am gasit o pereche maturatã in pizda ei bãtucitã mai rau ca fata lui doroftei, ca sinceri sa fim pana la 70 de ani probabil avea si ea pula luata cat e linia de cale ferata de la bucuresti la tecui.. revenind la subiect..intr o zi ma bag la dus, vine baba la usa si imi zice “hai repede ca fac si eu un dus si plec..” avea o cabina micuta..imi fac dusul si ce mi vine .. sterg peretii cabinei cu o carpa( mereu imi zicea sa nu las apa pe ei) si streg si podeaua dusului bine de tot.. si dau o laba si imi dau drumul pe jos exact unde ar sta baba cu picioarele .. super excitant a fost gandul.. ies si la 1 min intra ea.. aud cabina de dus ca se deschide si cam in 20 de secunde aud apa.. mai mult ca sigur a crezut ca e apa. Treaba asta am facut-o doar odata, iar atractia fata de ea a scazut treptat, m am apucat de futut in regie, si timpul era limitat..
invisibleoff » 30 Sep 2018, 23:44 scrie:^ ...
mihai1969 » Lun Oct 01, 2018 11:19 am scrie:invisibleoff » 30 Sep 2018, 23:44 scrie:^ ...
Iar eu te rog să păstrezi discursul la un nivel decent pentru a nu duce topicul spre flame.
Mulțam,
nicholas9221 scrie:Ce ziceti de ideea de a merge intr-un loc ferit, retras in natura apoi dezbracat complet sa va luati pula la laba ?
Ma tenteaza de mult ideea asta
labaibuna » 01 Oct 2018, 14:01 scrie:... nici intervenția lui Psycho n-a debordat de tact de moderator impersonal, ca să nu mai zic de cel uman, interpersonal... Ba, în loc să fie strict „la minge” - în cazul că, dincolo de rolul de „arbitru”, a simțit nevoia să se exprime și ca simplu „jucător” -, a fost chiar, și-n mod vădit, cam cu „cramponul la picior”. - În clar, nu s-a mulțumit, dacă ținea neapărat, să ne semnaleze că, strict personal, pe el nu-l „prind” erotic defel astfel de întâmplări, ba dimpotrivă, prin vehemența viscerală a exprimării propriului sentiment a atacat, el primul, la persoană, permițându-și să judece, adică să disprețuiască gusturile altuia ori experiența lui subiectivă considerată demnă de-a fi împărtășită. (Prin extensie, i-a judecat/disprețuit, de fapt, și pe alții, care pot eventual rezona la genul de picanterie al situației relatate.) Ba chiar a existat și-o umbră de amenințare cu exercitarea - abuzivă, în fond, în cazul dat - a dreptului de cenzură al moderatorului... Normal că asta e vexant.
mihai1969 » Lun Oct 01, 2018 8:13 pm scrie:... și-a expus opinia fără să atace persoana, ci doar ideea.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Cock2021, CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 32 vizitatori