Cele mai reusite experiente au fost cele spontane si naturale dar totusi am votat ca imi place sa fac scenarii pentru ca imi place sa creez oportunitati si sa fololosesc orice ocazie sa imi satisfac fanteziile. Inca de cand am fost pusti si am descoperit atentia acordata pulii mele pentru ca s-a dezvoltat repede comparat cu pula prietenilor, si pentru ca m-a facut popular chiar si printre cei mai mari, mi-am creat oportunitati sa le arat pula pentru ca asta imi face placere. Imi placea si imi place atentia, e una din placerile mele.

De exemplu am iesit cu gagicamea de la strand si pentru ca aveam chef sa ma exhibez i-am propus sa ne schimbam in parcare langa masina. Toata lumea stie ca acolo e strand si lumea umbla mai lejer asa ca nu e neobisnuit sa vezi pe unu in slip in zona. Langa parcare se construieste si sunt muncitori acolo. Mi-am dat jos slipul inca inainte sa deschid masina ca am vazut ca unul se uita inspre noi. Am deschis portbagajul si in loc sa ma imbrac am aranjat gentile. Eram cu pula erecta la maxim iar momentul de exhibitionism stiind ca suntem priviti m-a facut sa fortez limitele si am dat cu tupeu ocol masinii cica sa vad ca e ok. Chiar si gagica a reactionat zicand ca sunt nebun ca se vede din masinile care trec pe acolo. L-am vazut cu coada ochiului pe ala ca i-a facut semn unuia sa se uite inspre parcare. As fi futut-o in spatele masinii dar nu era cu chef asa ca m-am multumit s-o iau in brate si sa ne sarutam. Atunci au fluierat baietii.

Si unul a zis ceva de genul Se vede sau Va vede, si a aratat spre drum. Mi-am balansat pula sculata si mi-am tras pantalonii. Unu dintre ei radea si dadea din cap.