Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » Vin Iul 13, 2018 7:16 pm scrie:Trebuia să îi bagi pumnul, nu 4 degete.
Interesant de observat că cei mai mulţi sunteţi căsătoriţi. Şi totuşi daţi la labă. Aveţi respectul meu.
labaibuna » Mar Iun 19, 2018 1:36 pm scrie:Recăsătorit (acu 21 de ani), după divorțul de prima nevastă. (O căsătorie „nebună” de primă tinerețe - și imatură, și pătimașă: „dragoste la prima vedere” și decizie de cununie luată după doar 2 săptămâni -, care n-a rezistat mai mult de 2 ani și ceva.) Ceea ce-mi mai aduc aminte despre ea, după atâția ani, e doar că era o brunetă cu năbădăi, micuță, cu o minunată coamă cârlionțată, neagră, și pielea albă, niște țâțe imense și-o pizdă uimitor de elastică - când se încingea, îi puteam băga înăuntru, s-o masturbez, și patru degete!
Zeul Internetului » Vin Iul 13, 2018 7:16 pm scrie:Trebuia să îi bagi pumnul, nu 4 degete.
Interesant de observat că cei mai mulţi sunteţi căsătoriţi. Şi totuşi daţi la labă. Aveţi respectul meu.
Zeul Internetului » Sâm Sep 01, 2018 2:16 am scrie:Perfect de acord cu tot ce ai spus. Şi eu chiar cunosc oameni însuraţi care încă "îi dau în cap". Asta este o dovadă de virilitate şi ar trebui să fie motiv de mîndrie.
Zeul Internetului » Mie Sep 05, 2018 7:40 pm scrie:Îmi amintesc că, în urmă cu mai multicei ani, cîntăreţul Enrique Iglesias a afirmat că masturbarea este cea mai mare plăcere a vieţii.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 104 vizitatori