Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » Mie Mai 12, 2021 8:24 pm scrie:Să vedeți cînd v-o ia o tipă-n mîna ei, ce repede terminați.
labprof » Dum Iun 27, 2021 1:13 pm scrie:si eu am avut parte de spermari in in 1 minut maxim dar am spermat de multe ori si fara sa-mi ating pula uitandu-ma la labareli pe net , excitatie maxima si sperma balea din pula ca din robinet
Littledick24 » Dum Iun 27, 2021 1:57 pm scrie:labprof » Dum Iun 27, 2021 1:13 pm scrie:si eu am avut parte de spermari in in 1 minut maxim dar am spermat de multe ori si fara sa-mi ating pula uitandu-ma la labareli pe net , excitatie maxima si sperma balea din pula ca din robinet
Fără sa pun mana pe pula nu am avut ejaculare.am mai făcut-o de cateva ori,scoțând
para de la dus si cu jetul de apa pe pula am avut ejaculare.
labprof » Dum Iun 27, 2021 1:13 pm scrie:si eu am avut parte de spermari in in 1 minut maxim dar am spermat de multe ori si fara sa-mi ating pula uitandu-ma la labareli pe net , excitatie maxima si sperma balea din pula ca din robinet
Mike_XXX » 24 Iul 2021, 10:19 scrie:Nu e musai să se scoale! Eu pot să termin și cu ea nesculată.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], Seznam [Bot] şi 44 vizitatori