Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
fecioara25 » Joi Mai 12, 2022 11:12 am scrie:Bun venit în club!
PS: te lasă Twitter să postezi clipuri xxx?!?
Da! Nici eu nu stiam, insa o "fana" de a mea m-a invitat pe twiiter si am acceptat sa imi fac cont. Am intrat la ea pe profil, la media si like-urile ei si nu imi venea sa cred cat material exista acolo. Greu de gasit, dar cu like si follow la persoanele si paginile potrivite, gasesti ce trebuie. Nu stiu ce o sa se intample acum de cand a preluat Elon Musk compania, dar...vedem daca mai raman filumelete sau se vor sterge incet-incet. Problema apare ca nu poti pune clipuri cu calitate f mare si ai si o oarecare limita de timp de 3min, probabil data de calitatea video-ului, sau posibil sa se faca clasificarea dupa cati MB are clipul. Eu ca sa pot posta majoritatea filmarilor a trebui sa impart clipurile in mai multe parti (partea 1, 2, 6...etc). Spor la cautat si accesat!
Mike_XXX » Mie Mai 18, 2022 11:01 am scrie:Bun venit în club şi distracție maximă alături de noi!
bdz_bdz » Mie Mai 18, 2022 10:14 am scrie:Salutare! Membru nou si eu. Am 35 ani si am ajuns pe acest forum pentru ca eram curios de existenta gloryhole-urilor prin Bucuresti si m-am apucat de cautat. Asa am dat peste discutia de aici - foarte interesanta si ma face tare curios sa trag o incercare si eu.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori