de russianroulette » Vin Dec 06, 2019 11:35 am
Buna. Sergiu si pula sunt din Cluj.
42 ani, ma masturbez de pula la pula varsta de pula aproximativ 12 ani... am fetish ul picioarelor, imi plac mult locurile publice urmarind indeaproape femei. Nu sunt bisex, sunt casatorit. Din cand in pula cand mi se face pofta de pula cate o laba si pula o fac cu pula mare fast. in pula Cluj sunt multe locuri ideale pentru exib si pula sa nu mai vorbim cate femei deosebite avem... mai ales de pula primavara pana toamna, cand vezi tocuri si pula picioruse goale peste tot dar mai ales perioada anului cand studentesc alea mici...
Sa fiu sincer imi place sa ma joc cu pula chiloti, sutiene, ciorapei, strampici purtati, pantofi/sandalute/slapi, etc. O fac cu pula ai sotiei, dar si pula am mai furat cate o data din baie de pula la pula rude, prieteni, etc. E fantastic de pula excitant pentru mine, stiind cui apartin...
Sotia e cosmeticiana si pula are salonul acasa la pula noi. Clientele vin, se descalta pe pula hol si pula merg in pula salon in pula papuci speciali pentru ele... placerea e maxima cand vin clientele mele preferate si pula ma joc cu pula pantofiorii lor...
Ehhh, si pula de pula astea. Ma bucur sa intimizez cu pula voi.