Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Spandexlover scrie:Salut!
Salut are si me bucur sa te avem printe noi si sa frec am dresuri le la greu.
Pana acum nu m-am prezentat si imi dau seamer ca nu a fost frumos din partea mea.
Sunt din Bucuresti, 35 ani. Ma masturbez de cand ma stiu. Am dezvoltat incet incet o pasiune pentru dresuri, colanti, spandex, lycra. Am trecut prin cumshot-uri, blowjob-uri si apoi handjob-uri iar acum se pare ca m-am stabilizat la dresuri si colanti. Imi plac only-tease.com, only-opaque.com, folosesc vipergirls.to pentru documentare.
Am 2 sesiuni de laba pe zi. Prima pe poze, a doua pe filme.
La filme imi plac femdom, femdom prostate massage, cumshot si handjobs compilation.
Am facut laba si cu alt baiat, am si supt pula (nu imi place in mod deosebit).
Sper sa va placa si sa va inspire ce postez!
Spor la laba!
Spandexlover scrie:Salut!
Pana acum nu m-am prezentat si imi dau seama ca nu a fost frumos din partea mea.
Sunt din Bucuresti, 35 ani. Ma masturbez de cand ma stiu. Am dezvoltat incet incet o pasiune pentru dresuri, colanti, spandex, lycra. Am trecut prin cumshot-uri, blowjob-uri si apoi handjob-uri iar acum se pare ca m-am stabilizat la dresuri si colanti. Imi plac only-tease.com, only-opaque.com, folosesc vipergirls.to pentru documentare.
Am 2 sesiuni de laba pe zi. Prima pe poze, a doua pe filme.
La filme imi plac femdom, femdom prostate massage, cumshot si handjobs compilation.
Am facut laba si cu alt baiat, am si supt pula (nu imi place in mod deosebit).
Sper sa va placa si sa va inspire ce postez!
Spor la laba!
mihai1969 scrie: [...] Eu ador masturbarea reciprocă, încă din adolescența timpurie...
wanky666 scrie:N-am apucat nici eu sa ma prezint, Andrei 29, inca invat sa umblu cu astea pe aici, felicitari pt idee... Da e cam liniste acum, as fi dat si eu acum laba da n-am la ce :-))
Spandexlover scrie:La inceput, in tandem, uitandu-ne la poze sau la filme.
Apoi am inceput sa ne facem unul celuilalt, dupa cum ne influentau pozele pe care le vedeam. Daca mie mi se parea o poza mai incitant atunci ii faceam mai repede, sau daca ii placea lui, imi facea si el mai repede.
Mereu eram atenti sa nu terminam prea repede.
Curand am ajuns la intrebarea: vrei sa ti-o sug putin? Caci pozele cu blowjob-uri erau din abundenta...
Zeul Internetului scrie:Pe Anonna am invitat-o de pe alt forum. E o tipă de la mine, din Constanţa. O să vedeţi pe parcurs că e mişto gagica.
Zeul Internetului scrie:Pe Anonna am invitat-o de pe alt forum. ... O să vedeţi pe parcurs că e mişto gagica.
Labar_muist scrie:Florin,50 ani din Bucuresti.Imi doresc sa frec o pula matiura cu varsta peste 50 .Precizez ca nu detin loc.Imi place si sa sug.
Labar_muist scrie:Florin,50 ani din Bucuresti.Imi doresc sa frec o pula matiura cu varsta peste 50 .Precizez ca nu detin loc.Imi place si sa sug.
wanky666 scrie:Hai ca am revenit si eu, ca ma tot blocasera militienii care fac laba cand dau ban, de placere :-)) Mihai, 35 de ani, fac sport, alerg, imi place sa dau laba la poze cu romance cunoscute
wanky666 scrie:Hai ca am revenit si eu, ca ma tot blocasera militienii care fac laba cand dau ban, de placere :-)) Mihai, 35 de ani, fac sport, alerg, imi place sa dau laba la poze cu romance cunoscute
Olarobyexx scrie:Salut sunt Ola sunt din Bucuresti am 26 de ani...
Olarobyexx scrie:Salut sunt Ola sunt din Bucuresti am 26 de ani...de mic am inceput cu un amic sa ne facem laba si usor usor am ajuns sa ii stau si la pula sa il sug sa ma futa...acum a plecat de ceva vreme din tara
As fi pus o poza cu al meu curut insa cred ca este prea mult
mihai1969 scrie:
Păi să pună și ea măcar o țâțișoară se ne atragă...
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori