Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Xplicit93 scrie:Salut! Sunt Cristi...
mumu scrie:Buna, 54, bi, imi plac dressurile la nebunie (sa port), mi-o frec de doua ori minim pe zi, daca nu pot pe indelete, dau una rapida . Imi place pula, a mea si ...a altuia daca e sa fie.
spider.uno scrie:salut, sunt Dan, 21 de ani, student la Cluj si laba imi ocupa tot timpul
valentin99 scrie:Salut tuturor!! Presupun ca sunt cel mai mic dintre voi, am 18 ani, 167cm,75-77 kg, atletic am jucat fotbal 5 ani de zile, acum joc doar ocazional si mai fac inot, sunt din Prahova! Va salut!
Xplicit93 scrie:Salut! Sunt Cristi, am 23 ani, sunt heterosexual dar puțin curios și sunt din Bucuresti. Super tare forumul, exact de îmi doream.
Clitoryan scrie:Fratilor, nu mai dati la laba ca asta duce la impotenta, ejaculare precoce si slabirea memoriei. Asa ca aveti grija!!
Loverbi scrie:Eu sunt iulian,ma bucur ca sunt aici
mumu scrie:Buna, 54, bi, imi plac dressurile la nebunie (sa port), mi-o frec de doua ori minim pe zi, daca nu pot pe indelete, dau una rapida . Imi place pula, a mea si ...a altuia daca e sa fie.
Hei sunt George, am 18 ani. Sunt nou pe aici și în căutare de a da laba cu un partener.
Hei sunt George, am 18 ani. Sunt nou pe aici și în căutare de a da laba cu un partener. Scopul meu este de a da laba cat mai des posibil. Dau laba de la 11 ani și de 3 ori pe zi, uneori pot mai mult și încerc să ajung sa fac laba de vreo 5-7 ori pe zi decomandată. Sunt din București, mă puteți contacta pe skype: [ID eliminat, la cerere] ; am o poza cu un urs Koala. Kik: Georgian134
alexx_0026 scrie:Tanar 28 ani din Bucuresti...
miscacc scrie:Buna,
Eu sunt Andy, varsta nu prea conteaza
Imi place la nebunie sa ma masturbez in timp ce ma gandesc la cunostinte, colege de munca, prietene sau ma uit la pozele lor. De asemenea ma excita foarte mult si cand altii imi spun lucruri despre fetele ce le cunosc sau cand se masturbeaza si ei pentru ele.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Cock2021, CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori