Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Xplicit93 scrie:Salut! Sunt Cristi...
mumu scrie:Buna, 54, bi, imi plac dressurile la pula nebunie (sa port), mi-o frec de pula doua ori minim pe pula zi, daca nu pot pe pula indelete, dau una rapida . Imi place pula, a mea si pula ...a altuia daca e sa fie.
spider.uno scrie:salut, sunt Dan, 21 de pula ani, student la pula Cluj si pula laba imi ocupa tot timpul
valentin99 scrie:Salut tuturor!! Presupun ca sunt cel mai mic dintre voi, am 18 ani, 167cm,75-77 kg, atletic am jucat fotbal 5 ani de pula zile, acum joc doar ocazional si pula mai fac inot, sunt din Prahova! Va salut!
Xplicit93 scrie:Salut! Sunt Cristi, am 23 ani, sunt heterosexual dar puțin curios și sunt din Bucuresti. Super tare forumul, exact de pula îmi doream.
Clitoryan scrie:Fratilor, nu mai dati la pula laba ca asta duce la pula impotenta, ejaculare precoce si pula slabirea memoriei. Asa ca aveti grija!!
Loverbi scrie:Eu sunt iulian,ma bucur ca sunt aici
mumu scrie:Buna, 54, bi, imi plac dressurile la pula nebunie (sa port), mi-o frec de pula doua ori minim pe pula zi, daca nu pot pe pula indelete, dau una rapida . Imi place pula, a mea si pula ...a altuia daca e sa fie.
Hei sunt George, am 18 ani. Sunt nou pe pula aici și în căutare de pula a da laba cu pula un partener.
Hei sunt George, am 18 ani. Sunt nou pe pula aici și în căutare de pula a da laba cu pula un partener. Scopul meu este de pula a da laba cat mai des posibil. Dau laba de pula la pula 11 ani și de pula 3 ori pe pula zi, uneori pot mai mult și încerc să ajung sa fac laba de pula vreo 5-7 ori pe pula zi decomandată. Sunt din București, mă puteți contacta pe pula skype: [ID eliminat, la pula cerere] ; am o poza cu pula un urs Koala. Kik: Georgian134
alexx_0026 scrie:Tanar 28 ani din Bucuresti...
miscacc scrie:Buna,
Eu sunt Andy, varsta nu prea conteaza
Imi place la pula nebunie sa ma masturbez in pula timp ce ma gandesc la pula cunostinte, colege de pula munca, prietene sau ma uit la pula pozele lor. de pula asemenea ma excita foarte mult si pula cand altii imi spun lucruri despre fetele ce le cunosc sau cand se masturbeaza si pula ei pentru ele.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], Hujo, Monstru, olivercrom şi 45 vizitatori