Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
purplehead scrie:Salut, eu am 51 de ani, casatorit, copil...de, familist. Fac laba din adolescenta. Ma excita tot ce tine de sex, fara uro-scato sau chestii din alea grele cu dureri etc.
Imi fac laba chiar si la seriale, la TV. Mi se pune pata pe cate una si-i dau in cap pana iese tot ce am in coaie.
De multe ori imi ejaculez si in gura sau, imi tin sperma din mai multe labe si mi-o torn in gura si pe fata dupa ceva zile, cand se aduna mai multa.
Imi place mult de tot sa imi fac laba de fata cu mai multe persoane, de ambele sexe...
purplehead scrie:...
Imi place mult de tot sa imi fac laba de fata cu mai multe persoane, de ambele sexe...
Barbat_cluj scrie:super prezentare..si mie imi place sami ejaculez in gura...daca esti din cluj da un semn...mi ar place o laba cu tine...
Mihaela scrie:Heiiii, ma primiți și pe mine ???
Buna sunt Miha am 20 de ani sunt pasionata de gaming, sunt studenta, am o viața simpla, merg la școala vin acasă ma joc, ocazional mai ies prin cluburi. Îmi place sa ma îmbrac oarecum sexi uneori și îmi place sa port și dresuri (observ ca e un mare trend aici cu așa ceva :d) și nu in ultimul rând îmi plac sesiunile lungi de masturbare. Ma excita cam tot ce mișcă da sunt o obsedată fără bdsm uro-scato. N-am găsit un forum de profilul asta pentru fete așa ca am zis sa incerc aici, poate ma primiți și pe mine cu brațele deschise. Va pup
Mihaela scrie:Heiiii, ma primiți și pe mine ???
Buna sunt Miha ... N-am găsit un forum de profilul asta pentru fete așa ca am zis sa incerc aici, poate ma primiți și pe mine cu brațele deschise. Va pup
fetishistul scrie:Mihaela,ai la dispozitie 24 de ore de cand vezi mesaju asta sa trimiti niste poze cu tine si pe o foaie sa scrie numele forumului ca sa vedem si noi daca esti fake sau nu,daca esti fake si ai mintit o sa ai ban permanent!
fetishistul scrie:Mihaela,ai la dispozitie 24 de ore de cand vezi mesaju asta sa trimiti niste poze cu tine si pe o foaie sa scrie numele forumului ca sa vedem si noi daca esti fake sau nu,daca esti fake si ai mintit o sa ai ban permanent!
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Assmanbigtits, CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori