Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Mihaela scrie:Sigur ca se poate sa sperați. Asta sunt eu, aștept păreri fie pozitive fie negative fie perverse sau timide ) doar ca prefer sa rămân la poze normale/decente.':* mulțumesc pentru primire, va pup.
cuplucj scrie:Buna, sunt Edy, am 38 de ani, sunt din Cluj. Sunt casatorit, si sunt cuckold. Imi e greu sa o fut pe sotia mea, ma masturbez la imaginea cum o fute altul, cum ejaculeaza in ea, iar eu trebuie sa curat. Imi place mult sa fac laba, desi mult timp sunt purtator de centura de castitate. Mi-ar placea sa povestim despre subiecte asemanatoare. Ms.
Mike_XXX scrie:Oho! Bravo! Și cum ai descoperit așa devreme cum să îți faci laba?
Mike_XXX scrie:Bun așa! Curajos unchiul tău... De curiozitate, fratele cărui părinte era?
alexsoran1 scrie:Va salut
Barbat matur 50 ,casatorit.
Imi place sa fac laba iar de ceva timp am descoprit si placerea de a face laba reciproc.
Orice este lagat de sex ma excita
Lupulica scrie:frate de al mamei . Era în urmă cu 33 de ani . A fost un început bun
Feetlove82 scrie:Salutări! Careva din Satu Mare? Skype:live:.cid.1cbfed9ad55a1e4a
Tel:Tiristul98
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Emnuel92 şi 27 vizitatori